Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Igen, ezt én is megtanultam már. iStyle egyébként visszaveszi. Vagy lehet anno csak azért vették vissza, mert annyira szépen becsomagoltam. 😅
Bár megmondom őszintén ezzel a higiéniai dologgal nem értek egyet. Kozmetikai cégnél dolgozom és mindent visszaveszünk 30 napon belül, blokk ellenében. Megjegyzem nem minden terméken van zármatrica. Barátnőm fehérnemű üzletben dolgozik és náluk is ugyanez. Akkor hogy is van ez? Mi konkrétan a higiéniai termék? Azt megértem, hogy fogkefét, betétet, füllhallgatót, amiket testnyílásba kell helyezni, nem vesznek vissza. De egy FEJhallgatót? Ha higiéniai termék, miért rakják ki néhány üzletben, hogy kipróbálhassuk? Szóval ez egy jogi kiskapu, ami mögé bújnak. Egy sapka is ugyanúgy érintkezik a fejeddel, sőt, nagyobb felületen, mint a fejhallgató, mégis felpróbálhatod az üzletben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest