Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
S.p.A
tag
Hát már nem béta, de még még nem is a végleges. Az rc (release candidate), vmi ''kiadás jelölt''.
Már vki javasolta itt is a partition magic-et. Az biztos jó, csak meg kell ... venni. :) Nekem volt vmikor 5-ös, de már az sincs meg. (Nem is lenne jó XP-hez.:) ) Szoktak mellékelni a cd egy split nevű prg-t, de nem javaslom kezdőknek, igaz én még nem használtam. :) Meg lehet (de szerintem nem), hogy az 1.1-es uhunak a telepítője is tud ilyet.
Ja igen! Szerintem csak újraírhatóra írd ki. -
S.p.A
tag
Nem tudom. Ha nem gond egy pár (hó)napon belüli újratepelítés, akkor pakold fel az rc3-at nyugodtan. Sőt az sem biztos, hogy az egészet újra kell rakni, lehet elég lesz pár csomag frissítése. Csak azért javasoltam a véglegest, mert pl én az 1.0-ról csak arra fogok áttérni.
-
Cathfaern
nagyúr
Elméletileg baj, de ha rám hallgatsz, akkor megvárod az 1.1-et. Egyrészt nemsokára kijön, másrészt nekem az 1.0-val erőteljes gondjaim voltak, míg a mostani 1.1-es rc3-al nagyon jól elvagyok. Csinálni kell egy külön partíciót, illetve egy kicsit (max. 500MB) swap partíciónak (ha több ramod van, mint 512MB, akkor az utóbbi elhagyható). EZt meglehet csinálni Partition magiccal pl. (lehet, hogy mással is, de ez biztosan tud part. méretet adatvesztés nélkül állítani). De ne a Win-es verzióját használd, hanem a boot floppyst! (ott is szép grafikus felület fog várni).
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest