Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
tudom , hogy volt ilyen...de pont ez volt-e , azt nem tom
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kpal
nagyúr
válasz runner 125 #11251 üzenetére
még az is lehet...
-
Laraxior
titán
igazi féregmozgás
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tomics
addikt
Apa kezdőőőőőőődiiiiiiiiik !!!
PH! addikt since 2004
-
kenwood3
addikt
ma még látjuk Zsóóóófit
csá dara , merre jártál[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
na joestét.
visszaolvasok.
kenwoodkiderítettem tesommal kapcsolatban pár dolgot...meg meccsen is voltam..előtte meg döglöttem, mer' hulla vagyok...bekaptam vmit.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Bencus88
nagyúr
Valaki meg tudnám mondani, hogy melyik szám szólt amikor Olivér beleugrott a medencébe?
Bob marley lehetett? -
Tomics
addikt
Balázs
Ezután kirúgják
PH! addikt since 2004
-
kenwood3
addikt
playstation , move-val
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
áá konzol na neee még nagyon jol érzik magunkat.
-
runner 125
nagyúr
...most komolyan, h lehet ilyenért büntetést adni Anikónak.. én sem mondtam volna el.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
baluka26
nagyúr
Estét addiktok
Ugye 30kor kezdődik?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
keIdor
titán
Aleknak nem nagyon ment a PlayStation Move.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Def26
félisten
Béci mint egy majom.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kpal
nagyúr
kóstolgatják egymást
-
darál0w
Jómunkásember
összevesztek egy vajkrémen.
mikemény. ez is egy jövőkép ám.
(#11277) kpal dehogy...csak a vajkrémet
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
C4mp3r
addikt
"Köszönjük lacikám"
-
Laraxior
titán
éheznek a koszosok agytröszt banda
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
vittuka
aktív tag
Abszolút igaza van Bécinek.. :\
Nem értem hol a probléma ebben is, hogy nem tudják beosztani a pénzt, szórakoznak inkább, majd megeszik a másikét amikor az megvon esetleg magától pár luxust!?
Melyik kezeddel vetted el Oli? Bámm, kisujjat lecsapjuk...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
keIdor
titán
Szerintem a Laci skizofrén. Amúgy hogy lehet vajkrémen összeveszni? Ez legalább olyan szar, mint a gagyi lovagban a "hogy merészeltél a király földjéről lopni egy darab répát? ezért halálbüntetés jár"
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
sagesz93
addikt
jövőhéten iskolapad
balázska jól mondta rájuk is fér xd -
kenwood3
addikt
Ez a Béci mit ábrándozik már megint , azt hiszi a senkikre és az unalmas emberekre szavazni fognak a nézők ...sztem ő lesz a következő akit ki kell utálnunk
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Na most a szünetben gyorsan írkálja le mi vót ma
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
zH.
senior tag
Mekkora egy kö*csög ez az Olivér. Korához képest semmi ész ,intelligencia ,tisztelet ,kultúra nincs benne. . 32 évesen hogy lehet valaki ilyen senki kis bunkó? Undorító.
Neki áll feljebb ,mert semmit sem tudnak beosztani ? Ne már.[ Szerkesztve ]
just be
-
Def26
félisten
válasz kenwood3 #11285 üzenetére
Egyébként nem is lenne baj, ha Ő menne ki.
zH.:
A többiek se különbek. Azért az sem normális, hogy a Béci tré csapat rinyál a kaján állandóan. Alekoszék szarnak bele nagy ívben. Vadász kaja elvet követik, amit találsz azt eszel.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
koshmar
addikt
Iszonyúan utálom a nagy négyest!!
Külön-külön, és egyben is ritka nagy nullák.Viszont Alekosz ist der König!!!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Ijk
nagyúr
Ha kevés a kaja és lopják az enyémet, akkor belőlem is kiveszik a civilizáltság és ölni tudnék
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zsolt07
csendes tag
Hallottátok?!
Lacival vigyázni kell amikor felhúzza az orrát.
Olyankor átmegy kafferbivalyba.. -
Tomics
addikt
válasz baluka26 #11286 üzenetére
semmi.
ankió aggódik hogy a zsófi kerüli
anikót ki akarják közösíteni a nagy 6osból erre elbőgte magát alekoszéknak
jött egy levél hogy beszéljék meg a kajaügyet.
erre béci meg olika összevesztek a vajkrémen
ja meg playstation-öztek kb 1 percig a move-al, semmi extra. alek nem nagyon akart csak néha hadonászottPH! addikt since 2004
-
moma
őstag
válasz keIdor #11282 üzenetére
nem a vajkrémről van szó, hanem arról, hogy tiszteletben tartja e azt ami a másiké. gondolom te sem örülnél neki, ha elvennék tőled 200 forintot kérdezés nélkül. és ha ezek után le is kúrnálak, hogy mégis, hogy gondolod, hogy nem tetszik, mennyire kicsinyes vagy már. (mellesleg tegyük hozzá oli már azon is kiakad, hogy ha valaki piszkálja a dolgokat a polcán. ja és az is érdekes, hogy ő üvölt este, de ha más őt ébreszti fel, akkor megint a másik a hibás.szóval annyira kettős mércével méri magát és másokat...)
we all deserve a bit of luck.
-
vittuka
aktív tag
válasz darál0w #11283 üzenetére
Engem itt a mögöttes tartalom felidegel rendesen. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Az nem játszik, hogy elvesszük a másikét, meg kérünk a banktól még még még még, mert annyira szerencsétlenek vagyunk, hogy nem érezzük hol a limit. Rengeteg ilyen van, nem a vajkrém a lényeg. Ezt megtanulnák sokan, nem ott tartanánk ahol tartunk.
Végképp nem értem a felháborodást ezen. Hogy külön szemétkedés megy-e Béci részérôl, attól jelen esetben tekintsünk el.
Eva meg a testvérpárost nevezi irigynek, amikor gyakorlatilag az "irigy" szót a saját nevével is lehetne helyettesíteni...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
zH.
senior tag
"Azért az sem normális, hogy a Béci tré csapat rinyál a kaján állandóan"
Mert szerinted az a normális ,ha semmi kérdezés nélkül lopkodjuk a másik cuccát? Arról nem beszélve ,hogy több pénzük volt.
"Vadász kaja elvet követik, amit találsz azt eszel."
Várjál ,21. század ,nem? Ha Olivértől lopott volna valaki.. abból mekkora cirkusz lett volna. Itt nem a szar 200Ft-s krémről ,hanem ,hogy sokat gondol magáról és még neki áll feljebb ,hogy lop.
És nagyon keménynek hiszi magát ,1x komolyan le kéne már ütni..just be
-
baluka26
nagyúr
Azért ez nagyon rossz érzés lehet Anikónak, hozzá kell tenni
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest