- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- VHS digitalizálás
- Bambanő háza tája
- New Game Blitz - 2024
- New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- 20 éve a PH!-n
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Attila2011 #28061 üzenetére
"Miért puffantottad le azt az embert? Mert ez előre determinált döntés volt, nem az én felelősségem, én nem dönthettem másként. Igaza van, uram, minden vádpont alól felmentve!"
Ezen ugyan az előbb átsiklottam, mert kicsit sok a zaj, de utólag reagálnék rá. A világi törvények nem függenek a szabad akarattól. Ha egy viselkedés árt a társadalomnak, az szabad akarattól függetlenül árt neki. Elrettentés, eltávolítás a társadalomból. Ezek továbbra is szükségesek maradnak.
Redmi Note 9 Pro
-
MageRG
addikt
"Vagy ezzel védekezhetsz egy világi bíróság előtt is."
Felhívnám a figyelmedet, hogy a világi bíróság, ha veszélyes vagy a társadalomra, lecsukat ha beszámítható vagy, ha nem. Akkor is ha van szabad akarat, akkor is ha nincs.De úgy látom eredendően te sem azért veted el a kérdést, mert ellenkezne a valós tapasztalatainkkal.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
BE4GLE
aktív tag
Tisztában vagyok vele, hogy egy keresztény számára miért nehezen emészthető a szabad akarat hiánya. De ez a ti bulitok. Ezt nektek kell kibogozni.
Redmi Note 9 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest