Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
válasz
lao ce #11029 üzenetére
Nem sok minden derül ki a Bibliából a mennyei világról, de ha egy olyan hely amiben lehet mozogni, akkor ott lenni kell valami viszonyítási rendszernek, amihez viszonyítani lehet a mozgást, és így lehet olyan, hogy észak és dél. Itt a Földön se esik a földrajzi(forgási tengely) észak egybe a mágneses északkal (jó pár fok eltérés van és ez csak nőni fog). De mégis mondunk északot és senki se köt belénk, hogy melyiket mondjuk... De szerintem a mennynek is lehetnek saját törvényei (fizikai?), de ezt nem tudom.
Miért nem áll össze a látomás? Írja hogy látomást lát és utána szépen leírja, hogy mit lát ő, ez szerintem teljesen logikus. Nem valaki másnak a tapasztalatait írja le hanem a sajátját, a saját istenélményét.
A madáron se kéred számon, hogy miért repül, vagy a halon, hogy miért úszik, miért kérnéd számon egy mennyei lényen hogy miért repül és miért nem szalad...
Én a helyedben nem azt mondanám, hogy logikátlan, csak azt hogy nem érted meg. Mi alapján mondod valamire, hogy logikátlan... Bár nekem is logikátlan a tao csavarjai (ahogy ez korábban már fejtegettem), lehet itt is valami hasonló dolog van a háttérben.
De teljesen érthető, hogy nem tudod elfogadni, a menny, pokol, halál utáni élet... ezek mind olyan dolgok amiket csak hittel lehet elfogadni. Én se értek még mindent, de amit eddig megértettem tökéletes összhangban van egymással és a jelenlegi világgal.Dorien
Nekem meg éppen az gyerekes mikor szánalmas emberi tulajdonságokkal ruháztak fel isteneket (akár görög, római vagy éppen hindu istenek). Egyébként biztosan van valamiféle hierarchia a mennyben is de jó tudni, hogy ki van legfelül és milyen tulajdonságai vannak és az egyik a mindenhatóság, bármilyen gyerekesen is hangzik. Szerintem jobb mintha lusta, élvezkedő, vagy áldozattal megvesztegethető lenne, manipulálni lehetne imádságokkal vagy egyéb dolgokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest