- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
slinkman7 #15078 üzenetére
kezdhetsz barátkozni vele, mert ez normális
-
Lenry
félisten
válasz
moha21 #15070 üzenetére
fasza...
az a baj, hogy nincs kéznél másik táp, pláne nem 2-3 hétre (mert ugye az, hogy 1 napig jó, nem jelent semmit)
jobban örülnék, ha az alaplap lenne a hibás, mert az még garanciás, de a tápot vásárolni kellene, és akkor már olyat szeretnék, amihez megint nem kell 8 évig hozzányúlni -
Lenry
félisten
két hete kezdődött a problémám
este rálövöm sleepre a gépemet, sok esetben másnap b*cik nem csak felébredni, de van, hogy még bekapcsolni is. ezt két hete sorozatosan csinálja, aztán pár perc szenvedés után magához tér (legalábbis eddig), de van, hogy a gombnyomás után másodpercekkel
amikor nem indul, akkor semmi sem pörög fel, nem indul sem billentyűzetre, sem bekapcsológombra, sem az alaplapi tűk zárásával, mintha teljesen le lenne áramtalanítva, pedig nincs, mert az USB-s eszközök világítanak.
amikor pedig elindul, akkor sem ébred, hanem végigjátssza a teljes boot szekvenciátha ténylegesen áramtalanítom, az eredmény ugyanez... vagy elindul vagy nem.
ma és tegnap böngészés közben újraindult.
az Azonnali topikban már feltettem ezt a kérdést, és ott az alaplapot mondták hibásnak a kollégák, de engem ez valahogy nem győzött meg, él bennem a gyanú, hogy a táp szeretné magát nyugdíjaztatni, már közelít a tizedik évéhez.
pár napja levettem a borítását és sűrített levegővel kifújtam belőle azt a kevés port, ami benne volt és megnéztem a kondenzátorokat, nem volt púpos egyik sem, de a szakértelmem idáig terjed.
ötletek? jól sejtem a tápot vagy tényleg az alaplap?
-
Lenry
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest