- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
A metzek zoomja manuál.azt azért ne felejtsd el.És nem forgatható, csak dönthető a fej.Ráadásul elég kis kulcsszámú vakuk.
A Nissin meg Nissin.Nem tudok róla sokat mondani.Én a saját vaku híve vagyok, de ha nagyon nem akkor is inkább a Metz(amit egy időben itt nagyon szídtam, de hiba volt)
MEtz-ek régóta jól muzsikálnak, és megérik az árukat.A Nissin meg mindenhol mindenki adja el, és annyira azért nem olcsók.A felépítése is kicsit olyan játékvaku szerű, bár ez nem azt jelenti, hogy nem jó.Viszont motoros zoom van benne, és esetedben, ha sportra mész(nem tudom mire)nem árt a motoros zoom.A kulcsszám is a Nissin mellett szól(44 a 622-nél míg a metz-é 36)
ETTL meg van mindekettőben.
A Metz-ből ami neked szerintem kellhet az egy 44 vagy 48 (utóbbim volt).Azok alá nem nagyon mennék.Igaz árban nem az a kategória amit akarsz, de hamar megbánod a csak dönthető fejet,És eladni is jobban el lehet egy Metz-et, mint egy Nissin-t.100 % -
COUSIN
csendes tag
Lehet hüly ekérdés, de felteszem.
160 as mini studióvakuba lehet beletekerni komolyabb fényerejű izzót úgy, hogy nem okozok vele semmi gondot?
Nem vagyok egy nagy barkács, meg elektronikai zseni sem, így ha nem oké, vagy nem lehet valamit hozzá venni ami elbírja és biztonságosan működteti,akkor felejtős.Vakuvásárlás megvolt, de ami megvan nem akarom kidobni érthető módon a helyhez meg kicsi
Minden tipp érdekel.McGoat.
ha van tipp, mindenképp írd meg és árat is esetleg, ha van valami kütyü ami kell ésprivátban lebeszéljük.köszi Neked is, és Mindenkinek
-
COUSIN
csendes tag
Helló.
D60 és sb 600 kérdés.
Ha nem a vázon van a vaku, elvillantaja rendszervakut a belső vaku is,és ha igen hogyan?+Több vakut kéne sorba kötni úgy, hogy egy váz villantsa el lehetőleg egyszerre az összeset.létezik valami elosztós vakupapucsra szerelhető kütyü, vagy nem?És a vakuk nem rombolják le a vázat?Valami tipp hogyan???Régi full manuál vakuk.
Nem az én gépem és vakum, csak engem kerestek meg, hátha van tippem.Én meg megkerestelek titeket hátha van tippetek.
Köszi előre is -
COUSIN
csendes tag
Köszi.Kipróbáltam.a letöltött cuccban van egy pár FTDI fájl, bár egyikre sem reagált a vaku, sem és a Windows semInstalálnék, de nincs mit.Így megállt a dolog egy kicsit megint.De maúgy mit fog frissíteni???Van értelme szenvednem???
Igazság szerint csak arra vagyok kiváncsi mit fog jobban tudni a mostani teljesítményénél?Cromalight miniflash 160????Mire lehetne használni???Kezdének studiózáshoz???
-
COUSIN
csendes tag
Leinformálna valaki mit tegyek ha szoftverfriíssíteni akarom a vakum?
A metz.de-n van valami progi.Addig eljutottam, hogy letöltöttem, de nem tudok vele mit ketdeni.Metz 48 AF-1 vakuról van szó.Nem mitha nem lennék megelégedve vele, csak ha van rá opció kipróbálnám mivel tud majd többet.
Ja és ha valaki tudja mivel tud többet megírná?Egyáltalán szórakozzak vele, vagy hagyjam???
Köszi előre is. -
COUSIN
csendes tag
Én sb 800 at kerestem, de végül "lejebb" adtam és vettem egy metz 48 af-1-et.Ez mindent tud amire én használom.Nekem bevállni látszik,bár márkahűség szempontjából jobban örültem volna akkor egy sb 800 nak, de nem bántam meg.
Studiót építgetek, így ahhoz is tökéletesen jó lesz.Nálam elérte azt amit a bemutatókon láttam róla,és olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest