Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
-
Cancer
senior tag
-
j.bravo
addikt
3m még oké szerintem (2,8m a sztenderd, ugye), pláne ha fehér vagy halványsárga vagy csavarsz rá kicsit
izombólISO-ból.Esetleg Furkoo-t meg lehetne interjúvolni hogy mennyire erős az ő 468-asa.
Vagy Real_Necro-t hogy mire jutott vakuválasztásilag, ő hasonló alternatívákat vázolt (bár a Nikont se zárta ki egyelőre)Természetesen szívesen elhozom neked pár napra kipróbálni a 467-est ha érdekel.
szerk.: emlegetett szamár, megjelent (mondja ezt egy tigris aki egy bocival beszélget, hm. )
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
Nekem 467-em van, ez az árát megéri de annál többet azért nem: valós kulccszáma 21-22 körül lehet, nem annyi mint amennyit hazudnak róla illetve az AF segédfénye nagyon harmatos. Beltérben, alacsony és világos színű mennyezettel oké indirektben is; de magas mennyezetnél már nem annyira. Illetve direktben vakuzva is oké, de gondolom nem arra kéne
Tölteni gyorsan tölt, nem sípol.A talin próbáltam Furkoo fórumtárs 468-asát, a teljesítményében nem vagyok biztos mert nem volt ott a 467 összemérni, talán picit erősebb de ez nem biztos - ellenben az AF segédfénye az nagyon rendben van. Ha most vennék, emiatt mindenképp ezt választanám a 467-tel szemben. Az LCD is hasznos.
A többi modellről nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest