- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Posta honlapja szerint unión kívülre 1kg-os súlykorláttal 3510Ft, elsőbbségivel 3860Ft. Ha esetleg belefér az 500g-os határba, akkor 2030Ft és 2230Ft. Valami olyasmit olvastam az official eladótól, hogy előtte emailezni kell nekik, majd utána megmutatni a kivonatot hogy feladtad stb. ha esetleg eltűnik visszaúton akkor nem tudom mi a helyzet, de szerintem ilyen esetben is rugalmasak. Ilyen hibával nem biztos, hogy megéri visszaküldeni ennyiért, de kicsit komolyabb probléma esetén még tűrhető. Ja, és ha másodkézből vetted, akkor azért macerásabb garanciáztatni általában. Gondolok itt a kismillió eladóra ebayen, akik ugyanezt hirdetik párszáz vagy 1-2ezer forinttal olcsóbban. Én inkább megvettem elsőkézből.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kutya topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest