Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz
Levi123 #4018 üzenetére
Naszóval. Akku cserére kértem időpontot, időben fogadtak, csak
- olyan érzésem volt, hogy nem örülnek nekem amikor megérkeztem
- az unott, ingerült ügyintézőnek fontosabb volt az épp jelen lévő fiatal csaj (családtag?) ezért végig nem figyelt, inkább elfordulva beszélgetett
- félreolvasta a forgalmiban a nevem ezért kérte a tulajdonos nyilatkozatát / meghatalmazást a szereléshez, amikor kijavítottam elejtett egy halk "ja, elnézést", ettől gondolom zavarba jött és rosszabb lett a hangulat
- ezután még jobban feszengett, látszott hogy alig várja hogy elmenjek
Úgy döntöttem hogy inkább az udvaron várom meg a végét, mert csendben ültek, jelentőségteljesen néztek egymásra. Bementem fizetni, akkor sem szólt semmit.
Elbúcsúztunk, eljöttem, ennyi. Nem estem hanyatt a kiszolgálástól.
Persze nem azért mentem oda és az akku cserét végülis megcsinálták, csak nem volt annyira jujjdevidám és barátságos a hangulat ahogy a neten terjedő értékelések mondják. Persze, van kávégép csak kinéznek onnan ha belépnél az irodába, ahol 2 lépésnyi hely van. Szakmailag nyilván jól csinálják, de ügyfélkezelést nézve nem így kell állandó ügyfelet szerezni. Lehet hogy csak rossz napja volt, de én fizetek és legalább amikor első alkalommal vagyok ott akkor ne vágjon pofákat és ha hibázott ne csak nyögjön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest