- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Frigo
őstag
Én nem rég töltöttem le a Bonus DVD-t az eredeti UT2004 DVD-hez és azt kell ,hogy mondjam nagyon érdekes dolgok vannak benne ,aki szeretett bíbelődni a különböző játékok editorjaival és szerkesztőivel az most nagyon örülhet ,mert ez rengeteg kiváló oktató video van rajta.Szinte mindenhez lehet találni videót rajta:pálya / model készítéshez valamint mod készítéshez és még egy csomó máshoz ,mindegyik videokon egy példán keresztűl mutatják be azt ,hogy hogyan is kell elkészíteni az adott dolgokat(persze angol nyelvtudás nem árt).Szóval aki még nem vette meg az UT2004-et ,de majd meg akarja ,és többet szeretne szimpla játéknál az nyugodtan válassza ezt a változatot.Majd ha lesz egy kis szabad időm én is megpróbálkozok a pálya-heggesztéssel. :)
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest