Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Egesz nap az egyetemen ulok, vagy a munkahelyemen ulok, vagy pedig otthon ulok, esetleg kocsiba vagy buszon. Heti 1-2x eljarok futni, illetve box edzesre, de a nao nagyreszeben igy is ulok, emiatt elegge faj a derekam. Igazabol csak az egyetemen valo ules viseli meg a derekam, ott az eloadokban fix szekek vannak, fix tavoosaggal, es az nekem valahogy nem jo, nem tudok tajta kenyelmesen ulni.
Arra gondoltam, hogy az usszas segiteni fog. Annyi kerdesem lenne, hogy mi az ajalnlott felszereles? Egy rendes uszonadragot mindenkeppen beszerzek. Sapka, szemuveg szukseges, ti hasznaltok?
Elore is koszi -
anorche1
őstag
Nem túl aktív a topic sajnos, de hátha figyeli valaki.
Gyorsúszást szerintetek, magamtól, érzésre, és videók, leírások alapján megtudom tanulni? Vagy mindenképp szereznem kéne egy edzőt, vagy eljárni úszásoktatásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest