- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
zeg
őstag
Add el ezt a műanyag rekket, vagy rakj bele egy néhány gigás ezeréves kevésbé melegedő vinyót, és vegyél helyette egy DTK 5.25-ös külső keretet. Brutto 12xxx az ára, aluminium, nem karcolódik, tehetsz bele dvd pörkölőt is. Nagy(5.25), nehezebb mint műanyag társai, de nagyon stapabíró, csempét törhetsz vele, parkettába csinálhatsz vele mélyedéseket, de akár diót is törhetsz rajta:). Ha vinyót raksz bele akkor marad hely ventinek(de neked kell kivágni a házat), vagy fúrsz az oldalába néhány lyukat, és beleraksz egy kétventis mobilrekket, nem törik/reped mint a műanyag vackok. Én is szemeztem a CP cuccal, a misztrálban brutto 9 ezer körul van, de inkább rádobtam még egy kis pénzt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest