Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Aktív témák
-
zeg
őstag
Add el ezt a műanyag rekket, vagy rakj bele egy néhány gigás ezeréves kevésbé melegedő vinyót, és vegyél helyette egy DTK 5.25-ös külső keretet. Brutto 12xxx az ára, aluminium, nem karcolódik, tehetsz bele dvd pörkölőt is. Nagy(5.25), nehezebb mint műanyag társai, de nagyon stapabíró, csempét törhetsz vele, parkettába csinálhatsz vele mélyedéseket, de akár diót is törhetsz rajta:). Ha vinyót raksz bele akkor marad hely ventinek(de neked kell kivágni a házat), vagy fúrsz az oldalába néhány lyukat, és beleraksz egy kétventis mobilrekket, nem törik/reped mint a műanyag vackok. Én is szemeztem a CP cuccal, a misztrálban brutto 9 ezer körul van, de inkább rádobtam még egy kis pénzt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest