Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
zeg
őstag
Add el ezt a műanyag rekket, vagy rakj bele egy néhány gigás ezeréves kevésbé melegedő vinyót, és vegyél helyette egy DTK 5.25-ös külső keretet. Brutto 12xxx az ára, aluminium, nem karcolódik, tehetsz bele dvd pörkölőt is. Nagy(5.25), nehezebb mint műanyag társai, de nagyon stapabíró, csempét törhetsz vele, parkettába csinálhatsz vele mélyedéseket, de akár diót is törhetsz rajta:). Ha vinyót raksz bele akkor marad hely ventinek(de neked kell kivágni a házat), vagy fúrsz az oldalába néhány lyukat, és beleraksz egy kétventis mobilrekket, nem törik/reped mint a műanyag vackok. Én is szemeztem a CP cuccal, a misztrálban brutto 9 ezer körul van, de inkább rádobtam még egy kis pénzt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LEGO klub
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest