Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
Aktív témák
-
zeg
őstag
Add el ezt a műanyag rekket, vagy rakj bele egy néhány gigás ezeréves kevésbé melegedő vinyót, és vegyél helyette egy DTK 5.25-ös külső keretet. Brutto 12xxx az ára, aluminium, nem karcolódik, tehetsz bele dvd pörkölőt is. Nagy(5.25), nehezebb mint műanyag társai, de nagyon stapabíró, csempét törhetsz vele, parkettába csinálhatsz vele mélyedéseket, de akár diót is törhetsz rajta:). Ha vinyót raksz bele akkor marad hely ventinek(de neked kell kivágni a házat), vagy fúrsz az oldalába néhány lyukat, és beleraksz egy kétventis mobilrekket, nem törik/reped mint a műanyag vackok. Én is szemeztem a CP cuccal, a misztrálban brutto 9 ezer körul van, de inkább rádobtam még egy kis pénzt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Witcher topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Windows 11
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Gamdias M1 táp
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő