- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
az kimaradt, hogy ezek teljesen esszeru es egyertelmu korlatozasok, ilyen talan minden orszagban van, ahol meg nincs ott hulyek ha nem tesznek ilyen lepeseket
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #845 üzenetére
pl: 2. oldal 2. bekezdés, 12.oldal 32.-es bekezdés.
huha, kell legalabb erettsegi - ezen atsiklottam, lehet azert mert megvan, akinek meg nincs az ne is menjen (teljesen jogos, Magyarorszagra se jojjon senki 8 altalanossal)
32-es bekezdes - na ez sem nagyon tunt fel, bankszamla van (termeszetesen penz is van rajta), ismeros meg jopar van aki mar rendelkeznek social numberrel (hozzateszem jogos, ne koldulni menjen az ember)
es talan meg munkat is tudnek szerezni a szakmai tudasommal
-
bobsys
veterán
Dehogy. Szo nincsen rola. Ez hivatalos lotto, nem valami kamu szar regisztrator ceg aki csak lehuz. Annyi hogy ha mesz ki tudni fogjak hogy regeltel ide es kesz. Semmilyen retorzio nincsen ha regisztralsz. Hidd el. Van tapasztalat.
gaborbol: nem igy mukodik, pont arrol szol, hogy megkapod, de ha kisorsolnak akkor x honapon belul ki kell menned kulonben visszavonjak
-
bobsys
veterán
Ez tuti hivatalos
a tobbi az valami regiszrtator cegek, fontos hogy maga a green lotteryben valo reszvetel dijmentes es csak meghatarozott idoben lehet ra jelentkezni minden evben -
bobsys
veterán
Nekem nem kell magyagyaráznod nagyjából követem az eseményeket.
De ha már itt tartunk mi a helyzet mostanában az amnesztia törvénnyel arrafele? Lehet már tudni, hogy megszavazzák? Jövőre mennénk hawaira ismerőshöz. Hopp nem is lenne rossz az a kongresszusi döntés.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest