- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
2001- ben mentem ki J-1 es tanulóvízummal, 18 hónapra, amit itt Budapesten intézett egy azóta már megszűnt valóban korrekt iroda. Ők találták a céget, intéztek vízumot, kiutazást, mindent.
Kint a cég, akihez kerültem gyakorlatilag vakszerencse alapján, leírhatatlanul korrekt volt, a legelső naptól kezdve úgy kezeltek mint egy családtagot. 1 év elteltével felajánlották, hogy segítenek a zöldkártyában, ha én is úgy gondolom.
2002 nyarán indult fordulatokban gazdag útjára zöldkártya kérvény, amit végül tegnap vehettünk át a követségen. Ebből le lehetne számolni durván 1-1,5 évet, amit a különböző hivatalokban az általuk elveszett dokumentumok pótlására fordítottunk. Hozzáteszem én eb3-as kategóriám volt szinte a leglassabb az ügyvitel szempontjából. Orvosok, kutatók, különleges tudás-képesítés birtokosai, elsőbbséget élveznek.Nekik további 2 év levonható lenne.
Washington DC közelében lévő villamosipari cég.
Túlzás nélkül állíthatom ez az egész a budapesti irodától kezdve, ahhoz hogy így összejöjjön minden, KB akkora szerencse kellett, mint öt-hat darab hatost dobni egy kockával egymás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest