- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-21 07:41 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Csak a switchet kihagyni, egyből a routerbe dugni?
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Akkor rosszul fogalmaztam, nem megszűnt, hanem nem árusítják. A kábeltv és a net is váltott már egy jó ideje. Ahogy szokták, változtatnak rajta egy kicsit, és mikor lejár a szerződés, az új csomag van már, csak kicsit drágább stb.. A régit nem lehet már hosszabbítani hűséggel stb. Ne zavarjon? Kb. 2 éve vagyok így.
-
fsdb
aktív tag
Megszüntek csomagjaim, epc3212 modem, volt 240-es net megszűnt, csere 300-ra, most 300-as megszűnt, cserélném akár 250-re is vissza, de modemcserét ír mindenre, és nem tudok váltani, csak ha modemet cserélnek. Az árak meg már elszaladtak. Valakinek sikerült új csomagokat kicsikarni, hogy maradhasson a modem? Nas van itthon, nem barátok a CB-vel...
-
fsdb
aktív tag
Meglett: 128108
Én vagyok a hunyó. A részletes számlát már este 10 körül meg tudtam nyitni, előtte se app, se firefox.
Csináltam egy próbát hó elején, otthoni vonalasról voda saját mobil, az utána lévő számla nem hozta. Azután használva lett. A mostani számlán hozza valószínű azt is. Nonstop S Voda vonalasról Voda mobil 51,18FT. (Visszafele ingyenes lett volna.) Azt hiszem ezt hívják tanulópénznek.
Egyébként ezt hozza rá:
Csak úgy tudtam megnézni, hogy a címet megadtam, addig nem adta ki a Nonstop S-t. Csak az L-t.

-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Vodafone vonalasról, a vodafone mobil hívásának van tarifája? Nonstop S
(Saját számom mind a kettő.) -
fsdb
aktív tag
Jól érzem, hogy zavar van a zerőben? Kezdjem az asztalt verni?
Nem tudtam hűséget aláírni, mert modemet cserélnének, még kisebb csomagra váltáskor is, mert kell nekem az a CB, amit visszavittem, hogy köszönöm, de nem kínlódnék vele tovább. Most felhívtak, hogy e-számla. Gép, úgy sem tudtam se e-pack kedvezményt, meg semmit elfogadni, ONE csomag mobillal, mert modemcsere. Jól van elfogadom az e-számlát.
Erre:
-
fsdb
aktív tag
"Kapcsolt ügyfél" szintén jóárasítva. Lejárt a mobil, meghosszabbítottam júniusban. Augusztusban az itthoni dolgok miatt hívtak. Kicsit drágábban, hogy inflációkövetés jobban járok, stb., modem miatt nem mentem bele, hogy bemegyek megpróbálom helyben. Nemrég küldtek ki valamit az árakról. Bementem, a 10% emelés mindenkinek lesz, nézte, mivel van mobil előfizum most van valami közös csomagjuk, amivel kb. annyival kevesebbet fizetnék amivel jövőre emelnek. De modemcsere. Telefonálgatott, hogy megoldható-e a modemes dolog, de nem. Ezt nem fogadtam el.
-
fsdb
aktív tag
Ment egy jó darabig a cisco, azután azért nem volt telefon, meg net, mert csináltak valamit, és a CB-t állították be, hogy a nevem van. Ezért adtam le (már rég). Ha nincs a nevemen nincs mit beállítani. A cisco köszöni szépen, tökéletesen elvan a 300-as nettel. A CB-től már őszültem, a Ciscoval meg csak annyi gond van, hogy porosodik
. -
fsdb
aktív tag
Régebben szórakozott a CB, szereztem egy cisco modemet. Még be tudtam regisztrálni.
Jött a Voda se net, se telefon. Betelefonálok, hát van a nevemen egy CB, azt kellene használni. Mondtam, hogy nem kellene. Rendesek voltak beregisztrálták, a telefonhoz kellett egy kis idő mikorra újra lett, 1-2 nap. Adjam le a CB-t, mert megint ez lesz.Szokásos, régi csomagok megszűntek, újak vannak, olcsóbb is lenne.
De akármit akarok, csak modemcserével.
Valakinek sikerült kitrükköznie, hogy maradjon a cisco? -
fsdb
aktív tag
A wan IP-t lehetőleg ne irkaljatok már be. Nem tudhatod kinek okoz örömet, hogy támadja a rendszert. Most megadtad az eszközt, a rajta lévő szoftvert, meg az elérhetőségét. Elég magas labda.
-
fsdb
aktív tag
300-as.
Mértem szombat 11:30 tápcserekor, mielőtt ráébrednének a dolgok, hogy van net. A speedtest 309.54/20.66 9ms-es. Meg jönnek 300-al az adatok.Visszavittem.
Hát ezt, hogy?
Megnézi, hogy van valami bejegyzés írva.
Érti ő, hogy technikailag megfelelő, a technikusoknak, de így nem lesz nálam semmi.
Hívta a másik hölgyet segíteni, valamit mondott, hogy itt fel kell cserélni a kettőt és így vissza tudja venni.
Visszavette. Meglátjuk mi lesz belőle megjegyzéssel. -
fsdb
aktív tag
[link] Úgy 6.-a körül. Visszaállították, hogy az új szerződés (az úgy július végén volt) , vagy más miatt néztek rá nem tudom. A Ciscora a CB tápja volt rakva, a csatlakozójára kötöttem. Most cseréltem le hétvégén, féltem a tápváltástól, de túlélte. Ha minden jól megy ma viszem vissza a CB-t.
-
fsdb
aktív tag
Nekem be volt regelve, és lekapcsolták a Cisco-t, hogy van a nevem CB, azt kell használni, hogy használhattam egyáltalán eddig a Cisco-t? Mondtam, hogy beregeltem. Az biztos rég volt már, nem most.
Szerintem lehet ilyenekre számítani. -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
És ezzel feláldoztad a stabilitást, a sebesség kedvéért.

-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Nem, vett Cisco modem, úgy gondoltam elvágom a kábelét, de most úgy néz ki hivatalosan is a nevemre írták. A CB táp 12V 2.5A, ha jól emlékszem. Talán írták is itt a fórumon, hogy hivatalosan 12V 2A elég neki. A külső eret darab tollrugóval ráfogattam, a belsőt meg valamivel beleszorítottam. Ami épp kéznél volt + szigszalag vastagon, azért kimértem. Csak félek, hogy egy ilyen régi eszköz nem tolerálja már a tápcserét, van, csak mókolós az is. Ha jól vettem ki mindegy, hogy anno beregisztráltam a modemet. Mondták is, hogy az nem most lehetett. Látják, hogy van a nevem egy CB és automatikusan átírták, ezért mondta, hogy adjam vissza, ha van valami, újra így járok hiába írták most be a Cisco-t...
-
fsdb
aktív tag
Nemrég rábeszéltek mobilos előfizetésre, módosult a szerződésem.
Egyszer csak, se vonalas telefon, se net. Felhívtam őket, hogy nézzenek rá.
Cisco modemem van, pedig Connect boxnak kellene lennie, rá kellene dugni.
Kiegyeztünk abban, rendes volt a srác, hogy beállítják a Ciscot, telefont majd valamelyik nap központilag beállítják, adjam vissza a connect boxot 30 napon belül, mert ha van valami, az van nevemen, és megint az lesz beállítva.
El is felejtettem, hogy a Cisco tápja nálam, még elejével elfüstölt , és a connect box tápját kötöttem rá. Nagyon hiányolják majd? Sértetlen, csak nem piszkálnám. Mennyit kérnek érte ha lemarad? Mit kell vele visszavinni? -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Persze meg itt bedugás, nem kihúzás. Biztos vannak rajta szoftveresen írható tárolt adatok, és úgy működnek a dolgok ahogy le van írva. Meg valamennyire be van biztosítva. De pláne ilyen kontakthibás helyzeteknél, én tartok egy esetleges meghibásodástól. Ez az én szemszögem, persze el is szállhat, majd cseréli a szolgáltató, esetleg baja lesz tőle a tv-nek. Jó persze paranoiás vagyok. Az nekem más, ha valami telepítéskor kéri, hogy most dugd rá megkeresem.
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Legutóbb amikor hétvégén nem működött, (másnál sem) kivettem, visszatettem megmozgattam a kártyát.
Ilyeneket kikapcsolt készüléknél csinálok. Amikor beüzemelték, néztem a srácot, hogy bekapcsolt készüléknél csinálta. Amikor jelezte most a tv, hogy nincs kártya, nem kapcsoltam ki a TV-t. Kihúztam, dugom vissza, menet közben jelzi a kártyát, üközésig tolva meg megint jelzi, hogy nincs. Finoman mozdítottam rajta minimálisat visszafele, ismét kiírta, hogy van, azóta jó. A másik tv azt nem én nézem, tegnap nem frissítgetett. -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Másnál is csinál olyat a kábeltv smartkártyával, hogy menetközben kiírja nincs behelyezve. A tv smartkártya infóra, meg kiadja a kártya adatait. Másik tv-n meg menetközben megáll minden rendszeresen tv nézés közben kártyafrissítésre?
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
LOL
Most hívtak fel, hogy meghosszabbítják a szerződésemet egy évvel, többért mint amit most fizetek. Nem tudom mit hitt a hölgy, hogy lecsapok rá? Mondtam, hogy beszélünk róla ha lejárt az előző. -
fsdb
aktív tag
De jó is lenne. 340 persze, a multiknak a filléres összeszerelők országa vagyunk, hogy, hogy lesz ebből 340 lehet találgatni. Szerintem vannak már jóval olcsóbb Tv-k is amik tudják. Igaz kidobni a többéve elavult technológiát. Lassan komoly pénzbe fog kerülni egy rossz crt-től megszabadulni, ahogy nemrég nekem is kellett, hát nem sírom vissza azt a minőséget.
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Az optikai kábellel szerelt terültek, gondolom köztük vannak. Már nálunk sincs analóg.
Akkor hasonló chipset, hasonló hibákkal.
Intel/Intel Puma -
fsdb
aktív tag
Hát a feltöltés lehetne nagyobb, ha távolról akarna valamit az ember.
Azért arra kíváncsi lennék, a CB-t lecserélik-e vele, vagy hol vannak a határai ami így sem túl rózsás. -
fsdb
aktív tag
Megelőztek.

UPC Magyarország
Ha megnyitjátok a DiCaprio alatti hozzászólásoknál írogatnak:"Folyton megszakad és kiírja, hogy a csomagunkban nincs benne ez a csatorna"
"UPC Magyarország Szia Emese!
Sajnos egy váratlan központi meghibásodás történt a digitális televízió szolgáltatással, ami egy ilyen hibaüzenetet generál. A hibajavítást már megkezdtük. A teljes javításig türelmedet kérem.
Üdv: Gergely" -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Mi okozza, mediacardnál, LGtv, rtl spike csinálja, időközönként kiírja, hogy nincs hozzáférésem, pár másodperc és megy tovább mintha misem történt volna. 1-2 hete cseréltettem le a boxot cardra, most 2 tv megy carddal.
Reggel küldtek egy ilyet:
Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatást bekapcsoltuk, ezzel az Előfizetői Szerződés sikeresen létrejött ön és a UPC között. -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Ingyenes szokott lenni nekik a telefon, nem tolsz ki velük.
Csak az a csomagküldés, meg a gombnyomogatás aggaszt egy kicsit.
Egyébként meg mindenhol ott a magjegyzés, hogy megoszthatják az a adataim. A UPC-s telefonos hölggyel is ahogy legutóbb beszéltem, az is felsorolta szerződéskötéskor. Egyszer próbálkoztam valamikor, hogy azt nem szeretném onnan vegye ki a pipát, de hát olyan opció nincs. -
fsdb
aktív tag
Nemrég felhívták jó anyám ismeretlen számról, hogy régóta keresik nem tudják elérni. Valami egészségügyi csomagot szeretnének küldeni. Nyomjon egyes gombot ha kéri, kettest, ha nem. Vigyorogva meséli, hogy nyomott egy kettest, és elhallgatott a telefon, ezután letette. Miután mondtam neki, hogy nem kellene gombokat nyomogatni ismeretlen számra, elhallgatott.
Van mostanában valami ilyesmi lenyúlás? -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Nekem ekkor, úgy tűnt nincs választásom [link] lejáratos volt a szerződésem, és goldot már nem adnak, helyette prémium. Itt kértem mediacardot, nem postáznak, kiküldték technikussal, beledugta a tv-be felismerte, frissítgetett a kártya, kis idő múlva ment. Lehetett vagy kb. 5 perc. Telefonálnak, értékeljek. Ezen, mit?
Erre levelet küldenek, fontos a véleményem. Mit értékeljek azon, hogy bedugta a kártyát a TV-be? -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Rendben, én a T-568B-vel találkozok felénk azt használják.
-
fsdb
aktív tag
Patch kábelt írt.
Csatlakozó érintkezőit esetleg megkaparászni, hátha szutykos, oxidos. -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Telefonos hölggyel a beszélgetésem nagyjából.
Mediacardra beüzemelésre, miért küldenek ki technikust és miért nem küldik ki, esetleg menjek be érte?
Szokásos szöveg, csomagok megváltoztak, 240 helyett 500-as net lenne, ugyanannyiban van. TV gold helyett premium lett. Pár százzal több lenne. Köszöntem nem kell nagyobb net, akkor inkább mediacard legyen ha már többet kell valamivel fizetni. Tv kompatibilitás rendeben. Jó akkor most marad 300-as net (ez van a 240 helyett), és a kártyát nem postázzák, boxszal pársítani kell, jön majd a technikus. Mondtam, hogy félreértés van, nem kell plusz box. Kódolatlan csatornák mennek vele. Azért technikus hozza ki, időpontot egyeztettünk. Most, hogy működik ez? Miért kell technikusnak kijönnie? -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Szerintem nem adnak alapmodemet, nincs ez, hogy: kérnék egy modemet, köszönöm nem, saját router megy utána. Ez van: tessék itt egy CB kikapcsolhatod benne a wifit.
Pjen:
Új optikai kábel, naponta többször ledobott. PS4-el rendszeresn nyűglődik haver.
Meg mikor gond van villog a zöld nyilacska.
Tedd össze a két kezed és örülj, hogy nálad nem szórakozik. -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Azért, hogy normális szolgáltatást kapjak, ha lehet ne kelljen már külön fizetnem. Nem tudom, hogy volt a CB-vel, gondolom leadták a megrendelést, aztán jöhetett, hogy valami nem stimmel. Belefektethettek egy csomót és ott állhat nekik rakáson. Betonbiztos sima egyszerű modemek miért nem jók? Ha kell bele router, wifi, wifree, meg akármi, akkor legyen komolyabb valami plusz összegért, de az akkor legyen normálisan letesztelve, megcsinálva. Ha az sem elég, ott az alapmodem és old meg saját eszközzel. Nem az, hogy low cost összedobok valamit, rájövök, hogy hulladék, ezután meg rásózom mindenki nyakára, és várom Uri Gellert, hogy majd helyrehozza....
-
fsdb
aktív tag
Azzal, hogy itt leírják mivel járhatnak az ilyen problémák, akár az átlag felhasználóknak is, az ne legyen már baj. Amikor az ember jelenti a problémát, és rájön, hogy nem történik semmi, vagy lenyeli, vagy ügyfélvesztés van emiatt, vagy esetleg megunja, és más megoldást keres a probléma megoldására, amire itt esetleg választ kaphat. Még ha nem is ez a hivatalos út, én ezt sem érzem problémának.
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Lehet én értettem félre Legeleket, de mintha azt írta volna Cisco-ra cserélte le a kontárboxot, ami, szerintem, többünknél már a porfogó szerepét tölti be. Vargalex Hitronra cseréltette le, neki bejött. Nálam is ez volt " teljesen random néha újraindult (naponta akár többször is)" stb.. A puma miatt én rá sem próbáltam a Hitronra, nálam is Cisco.
Miért erőltetik most a Connect boxra cseréket? Írtátok Ausztria?, a Docsis 3.1 updatet. Hogy fog ez történni, ha ez lesz? 3.0-ás modemekkel kompatibilis, vagy ezek kilőve, ha nem lesz rájuk firmware update?
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
De.
UPC Connect Box (Compal CH7465LG) problémái
Ha sokat csinálja próbáld ki modem módban, saját routerrel. -
fsdb
aktív tag
Ha jól emlékszem nálam logolt 192.168.-os címet is. Jelentheted. Csak ez a modemük van amit adhatnak. Én is jelentettem. Kijött a technikus mondtam ez van. Jelszintet nézett elbeszélgettünk, ha ki is lenne cserélve az üzletibe is puma van, sebességnöveléskor úgy is ezt kapnám stb.. Ő mondta, hogy az emberek nagy része csak facebook meg ilyenek. Ha jól látom ezt nálad a twitterrel elbukta. Meg találjunk ki valamit miért jött ki, mutatta, hogy lehetősége sincs, hogy ilyet beírjon. Nem tud mit kezdeni vele. Mutattam, hogy ott a T az oszlopon szembe. Egy darabig köröztek a környéken, az oszlopokat nézegették, feszítőket cseréltek stb.. Új építésű optikai. Egyszer még csak úgy a wifi jelszavam eltűnt, (nem állítottam át a gyárit). Lecserélgettem a jelszavakat. Egyébként éredekes, hogy kikapcsolt wifi mellet is látszik a Wi-Free SSID
Egyébként ha kérdezik letagadom, rendes volt.
Szóval sok sikert! -
fsdb
aktív tag
Twitter?
Nem olvastad Watercolour blogját? UPC Connect Box (Compal CH7465LG) problémái -
fsdb
aktív tag
Látom beregisztráltál. Szerintem kamu oldal, fizetett cikekkel: Windows 10 April 2018 Update vs. Windows 10 tavaszi frissítés hiba Akkoriban a win10-es fórum fortyogott becsülettel.
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Nyitott port kell neki What Port Does the Dynamic Update Client Use?
-
fsdb
aktív tag
NO-IP (DDNS).+Let’s Encrypt. "Nekem" külső eléréssel nem volt bajom, más azzal nyűglődött.
A transmissiontól hasalt meg ha ment, 1 torrent mellet is, de mindig úgy du. este fele. Ha jól emlékszem download station mellett is meghasalt torrentnél, mondjuk ha jól tudom annak az alapja is transmission.
Kikapcsolt transmission mellet is megadta magát, ha filmet néztem róla, az utolsó javításnál mintha router rész nem akadt volna le, viszont ilyenkor az smb leakadt, újra kellett indítanom hozzá a gépet, vagy a hálózati kapcsolatokat. -
fsdb
aktív tag
192.168.100.1 ?
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Már egy ideje, amióta az optika megy. Nincs csak DVB-C-ben kódolatlan. Én mondjuk nem élek vele.
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
Milyen modemet érdemes választani Cisco 3208/3210/3212/3925?
-
fsdb
aktív tag
Nálam is frissült a doboz most, ha fagy ilyeneket látok a network logban: Illegal - Dropped INPUT packet: SRC MAC stb...
Ez jelent valamit?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elejével nem voltak ismertek a portok, de ma már alapból tudják a routerek.
Előtte van még a HGW, az sem jobb ha direktbe arra dugja. Egyébként tényleg kockázat. Még talán QOS-t beállítani.
Legfeljebb ott a T szemben az oszlopon.

tegnap délután már nálunk sem jelentkezett a hiba.

Kicsivel azért nagyobb sebességet vártam tőle.