- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
drugbaron1 #76468 üzenetére
Ezzel nem "beijeszted"
Neki igaziból mindegy. Csak beindítod vele az ügyfélmegtartó folyamatot, más ajánlatokra leszel jogosult.
Ez már több mint 10 éve is így működött, amikor 2003 körül anyuék felmondták a upc directet, már akkor is ment az ügyfélmegtartó, nekem meg pár évvel később a matávkábel is meg az invitel is akart ügyfélmegtartó árat adni, amikor felmondtam őket.
-
NoOne1976
őstag
válasz
drugbaron1 #76468 üzenetére
Nekem konkrétan azt mondta upc ügyfeles, hogy szerződés lejárta előtti hónapban már mehetek hozzá az ügyfélszolgálatra "megtartóért", csak hivatkozzak a lemondásra. Most (amikor a beszélgetés zajlott) még nem tud olyan árat adni hosszabbításra, mint pár hónap múlva fog tudni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest