Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter92
kezdő
Na valaki megnézte vannak az új HD csatornák?
-
Kispotter92
kezdő
Sziasztok!
Van 4 beltérim 3 humax 1 kaon.
A humaxon teljesen jó a műsorújság bekapcsolás után is lehet nézni és pontos is valamint bővel előre is lehet nézni. A kaon meg bekapcsolás után kb fél óráig nincs információt ír ki. Ezután be szokott jönni de maximum előre csak 2 műsor valamikor az sem pontos hülyeségeket ír éa általában a HD csatornáknál sosem jön be az EPG nincs információ azt irja. Mit lehet tenni ezzel? Gyári visszaállítás volt frissítést sosem talál sajnos.. Ez ilyen kérjek humaxot? Állítólag a kaon jobb de hát nem tudom.. -
Kispotter92
kezdő
válasz
Szirtimorc #10198 üzenetére
Azon már rég túl vagyok..
-
Kispotter92
kezdő
Sziasztok!
Mit lehet akkor tenni, ha a beltérim (Kaon) csak akkor hajlandó bekapcsolni, ha a tv is be van kapcsolva. Sajnos így a programozott felvételek nem indulnak el.. Kipróbáltam már minden HDMI portot a tv-n valamint a beállításokba is minden opciót kapcsolgattam már, de semmi. Ha kihúzom a HDMI kábelt simán be is kapcsol mindig meg, ha megy a tv akkor is. Ha nem megy a tv elindul a bekapcsolás HDD indul zöld LED világít majd elalszanak HDD megáll és ennyi sötétség és se tovább. Másik HDMI kábel kellene? Vagy mi lehet a baj? -
Kispotter92
kezdő
Srácok én vonzom a selejtes UPC beltériket.. múltkor a humax most a kaon. Olyat produkál amit nem tudok hova tenni.. Ha nincs bekapcsolva a tv a beltéri egyszerűen nem indul el. Elindul a külső vinyó világít a zöld led majd elalszik a zöld led meg a vinyó is megáll utána pedig sötét kijelzővel elindul a vinyó és ennyi. Semmit nem csinál. Kihúz bedug és ugyanaz. Egészen addig amíg nem kapcsolom be a tv-t. Nem is lenne ezzel baj, de így programozott felvételt sem csinálja meg, mert lefagy vagy is nem indul el. Ha megy a tv mindíg indul. Olyan mintha kevés lenne a táp és valahogy a tv HDMI kábeléből szed annyi pluszt, hogy elindul, de gondolom ez hülyeség.. Ja és megpróbáltam a külső vinyó nélkül akkor sem indul el tv nélkül. Tv-n eco módot kikapcsoltam, hdmi simplinket is, de továbbra sem jó. Akasszak rá valami nagyobb tápot próbából vagy csere ez is?
-
Kispotter92
kezdő
Sziasztok! Na kicseréltem a rossz humax boxot ez már jó! Viszont lenne kérdésem az én szobámban kaon van. Ami nagyon sokszor nem írja ki a műsor nevet. Nincs program információ. Ezzel lehet valamit tenni? Valamint aki magic remote távot használ sikerült valakinek info gombot előcsalogatni valahogy? Jó lenne, de nekem nem megy..
-
Kispotter92
kezdő
Sziasztok! Kb 1 hete lett upc viszont az eggyik beltéri olyat produkál, hogy gondol egyet és elmegy az adás. Nincs jel E52-32 ilyenkor a jelerősség jelminőség lemegy nullára és se kép se hang de a többi beltéri jó! Menübe lépkedve nagyon lassú ilyenkor. Kihúz bedug 5 percig jó aztán megint. Már meg sem javult kihúzásra sem. Aztán hagytam is tegnap meg hibátlanul ment egész este. Ez cserés lesz? Próbáltam gyári visszaállítást is, de mikor csinálta akkor is rossz volt.
-
Kispotter92
kezdő
Nos sziasztok!
Tegnap lett UPC-m végre! Srác már 1 hete volt megnézni este 7 fele jött mondta majd jön másnap a kollégájával azt megcsinálják. Sajnos nagyon sok esős nap volt így felhívtam mindig jön-e vagy nem, de mondtam neki nem sürgős esőbe ne jöjjön. Ez ment 2 napig aztán mikor nem esett délelőtt felhívtam azt mondta jön. délután 5 re ért ide tök sötétbe jó nagy szél lett meg nagyon hideg és mire felmászott volna nekiállt esni szép nagy széllel. Mondtam neki napoljuk. Azt mondta nem ha már itt van megcsinálja, mert ha most nem máskor nem ér rá.. Aztán ketten nekiugrottunk. Beálltam segíteni neki, mert miért ne 2. meg villanyszerelő vagyok szóval nem ál távol tőlem ez.. Hát szépen faszán megáztunk mindketten a létrán meg megfagytunk.. Nem tudom mennyi pénzt keresnek ezzel, de tuti megvannak fizetve.. csillagpontig a padláson elhúztunk mindent utána ott meg toldókkal a régire a 4 új kábelt ráraktuk. És kb ennyi volt ment is minden elsőre.. Meglepődtem milyen pici a parabola volt a kocsiába egy telekomos is ami sokkal nagyobb. Meg is kérdeztem miért annyit mondott a UPC- nek elég simán stabil ezzel is, mert erősen ad. Bár tudtommal egy a műhold de mindegy ő tudja igaza volt mert a viharba tegnap is stabil volt. De elég sokáig álítgatta szóval annak ellenére majd lefújta a szél meg szétfagyott szegény a beállításra hagyott időt. Gondolom nem akar visszajönni hibára.. A kaon beltérit az LG tv Magic távirányítójával tökéletesen összetanítottam így teljesen jól megy vele a beltéri elég 1 táviránytó simán. Viszont ha kikapcsol a TV azt nem lehet megoldani, hogy kikapcsoljon vele együtt a box is? A v tudja a Simplik (HDMI-CEC-t) elviekben ez lenne az azt írja, de nem megy. -
Kispotter92
kezdő
válasz
The Goth #10117 üzenetére
Nem olyan biztos, hogy kikerül.. ugyanis az oldalukon eltünt az aszf-ből ez a rész. És máshol is hallottam már, hogy tuti marad megegyeznek. Persze majd kiderül. Én hozzám meg holnap jön a szerelő új előfizető leszek, mert nincs más megoldás. De bnőm szereti az rtl2 szóval remélem marad..
-
Kispotter92
kezdő
válasz
rosszcsont88 #10086 üzenetére
Viszont az, hogy van mostanában nézegettem az UPC honlapját és már nem látom azt a lehetőséget, hogy HD Plus előfizetés estén HBO MAxpakk van fél évig ingyen ajándékba fél évig pedig 1490 FT ért. Ki vehették? Pedig az megérte volna azért mert jelenleg csak a HBO Go- ért fizetek 1490-et ráadásul kaptam e-mailt, hogy drágulni fog. Már csak Medium TV-nél van fél évig sima HBO Pak ajándékba Plusnál nem látok ilyet. Mikor felhívtam őket, hogy megrendeljem az UPC-t akkor még volt, de ügye szerződés addig nincs amíg a szerelő itt nincs. Ilyen esetben járhat még az akció?
-
Kispotter92
kezdő
válasz
garga01 #10077 üzenetére
Majd meglátjuk remélem fog adni jelet. Tudom, hogy romlik a minőség, de a konyhába olyan kicsi a tv, hogy erről kár is beszélgetni..
Lényegtelen ez a kis veszteség mosogatás közbe tökéletes lesz. Már csak valami infra jelátlövő kellene, de olyan drágák arra gondoltam, hogy valahogy optikai kábellel nem lehetne-e megoldani..
Vagy valahogyan olcsóbban ha vezetékezni kell sem annyira gáz..
-
Kispotter92
kezdő
válasz
rosszcsont88 #10070 üzenetére
De nem a boxon van a modulator hanem nekem van külön. ÉS mivel láttam a legtöbb UPC boxon van HDMI is meg Scart is így gondoltam azt a nagy TV-re rákötni a HDMI-t direktbe, a scartot meg az rf modulátorral összehozni és egy koaxon elküldeni a konyhai TV-re ahol 1 csatornán be lenne állítva a modulátor frekije.
-
Kispotter92
kezdő
válasz
NyalokAA #10066 üzenetére
Valóban megnéztem a beltérik használati útmutatóját és tényleg tud felvenni szinte mindegyik!
Már sajnos csak hétfőn tudom lemondani, de lehet szombaton megpróbálom felhívni őket. Biztosan örülnek, hogy berendeltettem velük az octa fejet most meg lemondom, de ez van azt mondta a nő még lehet változtatni mindenen! Gondolom így majd csak azt lehet felvenni ami éppen megy és nem lehet felvételkor mást nézni, de gyakorlatilag ez nem is érdekel, mert ha felvétel van az azért van nyílván, mert nem vagyok otthon. Köszi, hogy felnyitottad a szemem!
Még valami lenne. Ügye egyik tévére nem jut beltéri, ez a konyha, de mivel vagy csak a konyhában van nézve vagy a nappaliban így azt találtam ki, hogy a nappaliban lévő TV-t összekötöm HDMI-vel a Scartot meg egy rf modulátorral, és elküldöm a koaxon a jelet a konyhára. Úgy is van itthon ilyen modulátorom. A kérdés csak annyi, hogy a beltéri ad-e ki képet mindkettő kimeneten vagy mindig csak egy megy? Meg a távirányítás lesz még érdekes, de megpróbálom úgy belőni, hogy menjen a konyhából is valahogy. Nappaliból nyílik a konyha, de ajtó sincs meg semmi.. -
Kispotter92
kezdő
válasz
humigabi #10064 üzenetére
Mert a felvevős egységhez 2 kábel kell sajnos. így a 4 tv kábele + 1. És vagy 4 es fej van vagy 8-as. Viszont ha már DVR külső merevlemezre menti? Vagy ezeknek van belső merevlemezük? És a felvételeket gondolom csak ugyanazon az eszközön tudom majd lejátszani amin felvettem mi? :/
-
Kispotter92
kezdő
válasz
rosszcsont88 #10062 üzenetére
Már meg is rendeltem elviekben. Még majd a szerelő hív egyenlőre egy nő hívott, hogy hívni fog majd a szerelő. Mondta elég speciális a kérésem, mert kell az okta fej a 8 as. Sajnos édesanyám szerette volna a DVR-t így lesz is. Ajándékba adják, de a DVR képes beltéri bérlése 1000 Ft/ho szóval vicces (Ajándék nesze neked)
De viszont nem értettem a nő mit karattyol. a szerelési díj azt tudom 12 ezer ft, de elkezdte magyarázni milyen drága és milyen ritka az ilyen fej. Most a fejet is nekem kell kifizetnem ügye nem? Még valami.. Az egész ház össze van csövezve szóval padlásról le lehet mindent fűzni ahova kell. De nem csak lefűzve van, de benn is a koax kábel mindenhol. van esélyem arra, hogy nem fűznek újra és ezt a koaxot használják fel? Vagy műholdas rendszernél nem is koaxot használnak? Jó lenne ha nem kellene újra rángatni mindent. -
Kispotter92
kezdő
válasz
humigabi #10060 üzenetére
De járható lenne csak abba 40 valahány csatorna van ez az egyik a másik, hogy az indulo költség az eszközök miatt olyan horribilis ár lenne, hogy csak na.. meg a havidíj sem kutya 3500 Ft szerintem ár érték arányban nem nyerő.. A legnyerőbb nekem a UPC jön ki bárhogy számolom.
Diginél csak 3 TV lehet sajnos 3300 Ft lenne a csomag a plusz beltérikkel 4200 Ft szerelési díj meg 10 ezer. Gondoltunk arra is, hogy 2 előfizetés, de akkor valahol összesen 20 ezer lenne a szerelés meg a 2 előfizu összesen havi 8 ezer körül az sok. Aztán van még a telekom csak számomra a weboldala nagy homály, mert bár találok olyat, hogy sat tv csatorna lista megrendelést nem találok az Istenért sem. Olyan mintha már nem lehetne új előfizetést műholdra csak IPTV az van ott mindenhol. Egyébként a vezetékes telefon, és az internet is telekom nálunk, csak szerintem az IPTV jelentősen levenne a sebességéből amit úgy szintén nem szeretnék 70/25 Mbps a sebesség ami itt faluhelyen szerintem nem is rossz. Valamint a telekom a legdrágább 5200 Ft a csomag havonta plusz még gondolom itt is van eszközbérlés, meg szerelési díj és nem tudom adnának-e de valami kedvezmény lenne rá biztos, de szerintem még úgy sem érné meg valamint itt is csak 3 tv-t lehet használni. Kedvezményt azért majd megkérdezem bent, de ma voltam arra annyian voltak mint az oroszok..
De a UPC-nél megtaláltam az ÁSZF-ben mindent plus HD TV 4000 Ft/ho és a plusz 3 mediabox 2200 FT lenne havonta. Így összesen 6200 Ft lenne és meglenne az összes TV re. Szerelési díj pedig 4 TV re 10 000 Ft lenne ha nem kérünk DVR-es felvevős beltérit, de mivel elvileg most adnak 1 évig ingyenes DVR szolgáltatást ami 1000 Ft lenne havonta így legalább az egyik box lehetne DVR-es és így a szerelési költség 2000 Ft-al lenne drágább így 12 ezer lenne a szerelés. Bár ilyenkor nem tudom ha van ajándék DVR szolgáltatás nem-e adnának alapból egy DVR-es boxot ajándékba. De nem tudom ez majd akkor kiderül és részlet kérdés. Így sajnos hiába tudja a TV-m nekem is kellene box, de nem érdekel mert váltani kell, mert ami most van ez nem szolgáltatás.. Az kicsit aggaszt, hogy kiszedik a film+ meg stb csatornákat, de olvastam valahol, hogy nem biztos, de mivel benne van az ÁSZF-be így szerintem tényleg kikerülnek sajnos.. De nem érdekel majd nézünk mást..
Ja és amit elfelejtettem még új előfizető esetén a belépési díjat valamint a beltéri letéti díjat elengedi az UPC. Bár tulajdonképpen akkor a belépési díjat nem is értem miért van, de mindegy.. -
-
Kispotter92
kezdő
Sziasztok!
Nálunk a faluban van egy teljesen használhatatlan kábel tv szolgáltatás. Már nagyon rég le kellene váltani, de a probléma az, hogy 5 tv van 2 szintes ház. Eddig ez miatt nem váltottunk, de most már elég. Csak az UPC-nél van lehetőség 4 TV re a többi szolgáltatónál 3 van maximum így csak az UPC maradt. 1 tv-t lehet nélkülözni talán. Ami nem tiszta és már teljesen belekavarodtam mennyibe kerülne ez nekem? Mert már az oldalon is 3 féle összeg jött ki. Valamint a 4 tv-re mennyi lenne pluszban a díj havonta? Elég lenne 3 beltéri, mert az egyik tv DVB-S2 így oda csak kártya kellene. Meg lehet így oldani? Valamint az egyszeri beüzemelés díj mennyi lenne összesen? Egyébként komolyan kiszedik azt a pár csatornát amit olvastam és jövőre nem is lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Star Citizen
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest