Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
az UML emlekeim szerint tartalmaz vagy 9 fele rajzot, de van meg ezenkivul sok, amik akkreditalas alatt vannak, es olyanok is, amik jobban hasznalhatoak, mint a ,,szabv'nyos'' nezetek.
Ha uml-t akarsz rajzolgatni, szerkeszteni, akkor ajanlanam figyelmedbe a kovetkezo ket programot:
Umbrello : egy nyilt kodu GUIel ellatott UML szerkeszto, nagyon sok nyelvhez valo generalo/parsolo resszel, egeszen jol hasznalhato, habar a vonalak kezelese nekem kicsit korulmenyesnek tunik a kovetkezo programhoz kepest. mindenesetre elegge okos, jol mukodik, es nem kell neki nagy gep sem.
Poseidon : Ez egy pure Java rendszer, ennek megfeleloen nem tudom elegge hangsulyozni, hogy mennyire lassu. Ez alapjaban veve kereskedelmi termek (es piszokdraga), de van ingyenes verzioja is, nagyon erosen lecsokkentett funkcionalitassal (kevesebb nezet, csak java kodgeneralas/parsolas). es azt hiszem, hogy legnagyobb elonyet a modulokkal valo bovites lehetoseget is elveszitette az ingyenes valtozat (habar abrak keszitesehez szerintem kenyelmesebb, mint az umbrello) Ehhez (a fizetoshoz) aztan van mindenfele olcso, draga, ingyenes plugin, van hozza NetBeans add-in, talan Eclipsehez is (erre nem vennek merget), de ezert fizteni kell.
(Zarojelben jegyezzuk meg, hogy a Borlandnak is van, UML-alapu csoportos fejlesztest tamogato rendszere, Teambuilder a neve, van ilyen az IBMnek is, Rational Rose neven fut, ez egy Visual Strudio add-in, es ha hiszunk a pletykaknak akkor a Visual Studio 2K5 is tartalmaz majd valami ilyesmit)
Es az UML celja: az, hogy mondjuk 20000 sor kod atolvasasa nelkul meglasd a ,,big picture'' -t, es meg tervezeskor elokeruljenek bizonyos hibak. habar az UML sem csodafegyver, lattam mar NAGYON rossz programtervez is csillivilli UML abrakat, ez csak egy eszkoz, amit lehet jol IS hasznalni.
Aktív témák
Hirdetés
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest