- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
novinyul #111 üzenetére
Okés, várom a tokot, addig nem használom
Koszos helyen dolgozok és mindig vigyázok a cuccaimra.
Nem szeretnék karcokat a kicsikéreMeglepően jó a kijelző, oled után, tetszik, jó a fényerő, jól veszi a tapizást, most 90hz..Elég smooth, de még azért ez az első benyomás....Akkukímélő módban nyomom, a másik telefonon megszoktam a fekete témát.
Már beállítottam, amit lehetett, majd még cuccaimat át költöztetem holnap.
Vezeték nélküli töltés működik, Wifi jó, kamerával löttem pár képet, nekem bőségesen megfelelő 12 Mpixelen is
Videó is tűrhető, nyilván 1 videó után...Érdekes a "hardveres" képstabilizálás, nekem tetszik, de nyilván még majd tesztelgetem a kamerát, ha lesz időm.Frissítés nem érkezett rá, ez érdekes is volt....Melyiknek kell lennie vagy Ulefone oldaláról kell letölteni és kábelen frissíteni?
Nem, mintha gond lenne a verzióval, csak kérdezem...Első blikkre ennyi, majd még kíváncsi vagyok a hanghívásra, kihangosításra.
Szóval pozitívan csalódtam a vélt/képzelt félelmeim után!
Nem kell félni tőle, de sztem nem lesz nagy hype itt a topicban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest