- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vissza a PC Masterrace-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hajaj, aktuális topic... nem tudom van-e értelme mert azt ált az ember pár napig egy hétig csinálja... bármikor az év bármely napján dönthetsz úgy, hogy... a lényeg a fokozatosság, azt mondják... meg az elhatározás...
-
gorlin
őstag
Sziasztok,
Megint eltelt egy év A változatosság kedvéért maradt a sport és az egészséges étrend
Mindenkinek sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
-
ladybug
őstag
válasz andorko2013 #187 üzenetére
Az ötlet nagyon romantikus és kedves.
Szubjektív vèlemény: nekem túl giccses. Én az egyszerűbb stílusúakat szeretem.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Ricsesz2
csendes tag
Az azt tűztem ki magam elé erre az évre, mint újévi fogadalom, hogy meglepem a barátnőmet egy gravírozható páros karkötővel. Bár nem nagyon hiszek az ilyen fogadalmakban, az biztos, hogy nála plusz pontot jelent, ha egy ilyen ajándékkal meglepem
-
andorko2013
csendes tag
Az egyik újévi fogadalmam, hogy párommal örökké együtt maradok. Ilyen páros karkötő dolgot szeretnék neki venni. szerintetek érdemes ilyenre költeni? Ki mit vesz valentin napra? Nem kedvelem amúgy a vlaentin napot, de ő igen szerintem... amúgy olyan mint a nőnap kb. férfiak vesznek ajándékot nőknek... de lehet ffordítva is működik.
-
gorlin
őstag
Újra eltelt egy év
Fogadalmam továbbra is a sport folytatása és a kevesebb monitor előtt töltött időMindenkinek boldog új évet kívánok !
-
sherlock82
senior tag
A mostanra már egész keveset használt közösségi média ( facebook és instagramm ) további csökkentése.
A lakásomon további fejlesztések véghezvitele.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
gorlin
őstag
Sziasztok,
Mivel sikerült elérnem a sporttal kapcsolatos célkitűzéseinek, idén ismételten a sportolást fogom erre az évre megfogadni mèg jobban odafigyelve.
Mindenkinek sikerekben gazdag boldog ú évet! -
Severen
tag
Úgy látom nem sokat tesznek újévi fogadalmat.
[ Szerkesztve ]
"Pain is temporary, Honor is forever"
-
gorlin
őstag
Sziasztok
Ez az év is gyorsan elment!
Többé kevésbe sikerült tartani amit szerettem volna. Jövőre is hasonlóan a sportot és egészséges életmódot fogom előtérbe helyezni.Boldog új évet!
-
gorlin
őstag
Sziasztok,
Megint eljött egy új év!
A sport félig meddig összejött tavaly (megint , de majd idén jobban fog menniBoldog új évet mindenkinek!
-
gorlin
őstag
Sziasztok,
Megint csak ismételni tudom magam
A sport félig meddig összejött tavaly, de majd most 2016-ban egész évben menni fog + egészséges ételek!Boldog új évet mindenkinek!
-
gorlin
őstag
Sziasztok,
A sport félig meddig összejött tavaly, de majd most 2015-ben egész évben menni fog + egészséges ételek!
Boldóg új évet mindenkinek!
-
gorlin
őstag
Sziasztok,
Újra eljött az év vége!
Részemről ismételten a sportolást fogom a következő évre megfogadni
Előre is mindenkinek boldog ú évet!
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
nem is fogadalom, inkább csak terv\tervek:
-edzésre jobban odafigyelni (kialudni magam stb)
-az időmet jobban beosztani...
-kijutni külföldre, ott pedig letenni a EASA-s papírokat
-munkát találni a szakmámban legjobb az lenne ha itthon lenne erre lehetőségem, de ha külföld lesz belőle, az se baj...
-azzal a kevés emberrel többet foglalkozni akiket barátaimnak mondhatok
-barátnőmmel normális csapásirányba terelni a dolgokat, vagy inkább elfelejteni egymást...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
gorlin
őstag
Újra itt az óév
Azt hiszem jövőre megint asportolás intenzításának növelését fogom megfogadni
Mindenkinek boldog új évet kívánok.
-
gorlin
őstag
Látom az idén nem nagyon fogadkozik senki
Én még annyit fogadnék meg, hogy idén több időt fogok tölteni a párommal és többet fogok sportolni
Még egyszer BUÉK!
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Megint eljött az év vége Ez már a hatodik éve a fogadkozásoknak
Azt hiszem meg kell fogadnom hogy 2012-ben megszabadulok legalább öt kilótól és egészségesen fogok étkezni.Mindenkinek nagyon sikeres boldog új évet kívánok !
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
Több tanulás, több sport, kevesebb kockulás...
-
Tomics
addikt
10 kilós fogyás, heti 3-4x sportolás, tanulmányok folytatása
PH! addikt since 2004
-
troland26
őstag
Nos jövőre ismét neki állok a testem formálásának . Nem veszek több lottót.., nem dobok többet nyerőgépbe ..a cigerettán még gondolkodom kicsit . az a baj szeretek dohányozni
-
gorlin
őstag
Megint eljött az év vége Ez már az ötödik éve a fogadkozásoknak
Részemről most nem fogadok meg semmit,elég az eddigiekkel beérnem és teljesítenem
Mindenkinek nagyon sikeres boldog új évet kívánok ! -
Taknyoshal
tag
-Pár barát lerázása akik hátráltatnak(nem tudom, hogy teljesen, vagy sem, bár teljesen kéne csak nehéz.)
-év végi minimum 4.5-ös átlag
-3000km biciklin
-kapcsolatok fejlesztése
-
Csabee.
nagyúr
No ki mit fogadott meg?
Üdv: Csabee.
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Előre is mindenkinek boldog új évet kívánok
Újra itt az év vége,lehet megint fogadalmakat tenni a jövő évre
És megnézni kinek hogy sikerült betartania amit tavaly megfogadott.Én most már tényleg szeretnék egészségesebben élni ,sportolni figyelni az étrendemre és mindenre hagyni egy kis időt,nem csak egy dologra koncentrálni.
Amit tavaly megfogadtam az összejött,tényleg kitartóbb céltudatosabb lettemBUÉK
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Fogadalom nem volt. Inkább próbálom "követni" a nov-decembert. Kevesebb pia és cigi hozzá. Tavasszal meg jó lenne újra kocogni az edzés mellé.
-
Tim82
félisten
Barátnőm most szilveszterkor ezt csinálta. Én ennyire nem vagyok májer.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Nekem az, hogy végre veszek egy új, jó bringát és átállok a kerékpáros közlekedésre.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Agostino
addikt
Üdv.
Csak egy van: kockahas.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Lenry
félisten
-
dee.
csendes tag
szintén csak tervek:
* no káromkodás
* több tanulás
* munka+munka+munka
* sok viszonzott érzelemA szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.
-
Drizzt
nagyúr
Én sem fogadok meg semmit, de vannak céljaim:
- focicsapat váltása, hogy több játéklehetőségem legyen(folyamatban)
- Fizetésem jelentős emelésének elérése
- Lediplomázás, BME-info befejezése 5 év alatt(mostmár talán nehéz elszúrni. )
- több spontaneitás kell az életembe, többet kell csinálnom dolgokat, amiket nem tervezek el jóelőreI am having fun staying poor.
-
Prymus X.
tag
Nincs nagy igényem.
Maradjon meg az állásom és legyen egy új bombázó, gyönyörű alakú, értelmes, angyal arcú barátnőm, aki szeret.B.U.É.K.
-
mmdms
addikt
megfogadom, hogy többé nem puszta kézzel veszem ki a virslit a forró vízből...
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
juliabrilke
veterán
Sok sikert mindenkinek az újévi fogadalmak megvalósításához!
-
Def26
félisten
Nem zabálom magam rosszulétig tele édességgel...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Palkó
tag
A feleségem megfogadta, hogy egészségesen fogok élni.
Nem eszem zsírosat, nem iszom szénsavasat, többet fogok mozogni és leadok 25 kilót.
Valszeg az lesz, hogy több halat, csirkét eszem, csak rövidet iszom, amelyeket jól belülre rakok a spájzba, hogy többet kelljen érte menni....Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
bmx powa
tag
Heti 3 konditermes edzés tavaszig, utána heti 2. Minden nap megcsinálom a légzésgyakorlatokat, és amint normális idő lesz, meglesz a heti 200km. Rákészülök az olaszországi edzésekre. Tavasziszünetben Mátrában edzőtábor. Továbbra is hűséges leszek a Barátnőmhöz (Aki most éppen a hátam mögött piheni ki a tegnapestét...alszik ).
szorgosan gyüjtögetek, hátha még idén összejön egy Macbook.
És tényleg sokat tekerem ezt."hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
CounterBoci
senior tag
Én türelmesebb leszek az emberekkel, rendszeresen sportolok, és elérem a 7 számjegyű fizetést
-
5xl
tag
-
oceanearth
őstag
válasz Overlocker #135 üzenetére
- egy barátnőt, aki mellettem van..
- többet törődni barátaimmal(azzal a kevéssel, akik vannak..sajnos pont ma vesztettem el egy 7éves és egy 1,5éves barátságot)nem akarlak elkeseríteni, de ez így ebben a formában tényleg csak cél marad.
a kettő együtt nem megy sajnos. -
5xl
tag
5xl helyett szeretnék 2xl lenni
maffiozo nick: morr
-
Lenry
félisten
jééé... ilyet tavaly is írtam... nézzük
több tanulás nem jött be
több ph igen
több wikipédia nem
több wow igen
mégsokkaltöbb Barátnő igen
nincs többé napi 11 óra alvás amikor nem kell sehova mennem akkor nem, amúgy igen
napi 5 óra semmittevés ezt tényleg nem csinálom már
nincs több első trolikor lefekvés ezt is betartottam
idén sem dohányoztam
nem volt világméretű katasztrófa
a Hold sem került a Nap közelébe
Star Trek: megnéztem az összes DS9-t, lenn van már a TOS, és jön a TNG... úgyhogy ez még in progress
gépre költés: valóban csak RAMot vettem[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Overlocker
veterán
én is inkább célokat írok,amiket el szeretnék érni..
- angolul nagyon jól beszélni..(már régóta tervezem)
- egy barátnőt, aki mellettem van..
- többet törődni barátaimmal(azzal a kevéssel, akik vannak..sajnos pont ma vesztettem el egy 7éves és egy 1,5éves barátságot)- egzisztenciálisan feljebb lépni..
-
bandus
veterán
na én is előkerestem igaz nem 2007-es, de ezt találtam.
értékelés:
az első pontnak ha nem is feleltem meg tökéletesen, de szerintem pozitív irányban fejlődtem. a második ponttal még mindig küzdök. a harmadik meg majdnem összejött (a fizika érettségim csak 4-es lett), de a bme sikerült, és elégjól is megyidei fogadalmak:
- megszerzem végre a jogosítványt
- tényleg összehozok egy nekem tetsző strandfazont
- jó lenne sokáig együtt maradni barátnőmmel, de nem rajtam múlik.. ha nem változtat, akkor viszlát
- nyáron összehozni az első 6számjegyű fizetésemetazthiszem ennyi
viszont a fogadalom talán nem a legjobb kifejezés ezekre, amiket felsorolunk. a "cél" szó jobban illik rá szerintem. fogadalom pl: nem a közepén fogom nyomkodni a fogkrémes tubust
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Lenry
félisten
megpróbálok tanulni... 14 éve próbálkozok... eddig nem nagyon sikerült
ami rám ragad az tudom, de egyetemen ez már nem elégGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
stangli
senior tag
Újévre nulla fogadalom, amúgy sem tartom be csak az 50%át annak is
-
hanee
senior tag
válasz oceanearth #128 üzenetére
Én 55-re szeretnék
-
Algieba
őstag
Fogadalmak:
- kevesebb édesség (sosem sikerül betartani)
- több mozgás
- az aláírásomban olvasható tény megvalósulásáért teszek valamit
- írok egy regényt (de minek és kinek?)
- több utazás (idén kettő volt) ennél többet szeretnék 2009-ben
- elmegyek fogorvoshozA tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
dragonfx
veterán
Azt fogadom meg:
hogy semmit
na de tényleg amit szeretnék
-kicsit próbálók komolyodni
-kevesebb pia
-6henger
-és elköltözés
-és hogy nem elszek rendes mert nem éri meg a mai világba
.....kb......
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
oceanearth
őstag
Én megfogadom, hogy lemegyek 85 kilóra.
-
zsolt1129
addikt
Én meg megfogadom,hogy nem költök annyit gépre,de lehet nem tudom betartrani
-
gorlin
őstag
válasz littlelion21 #125 üzenetére
Most még annyira nem izgalmas de ha esetleg maga a prohardware vagy ez a fórum fennmarad 25 évig(szerintem fent) ,akkor majd jó lesz olvasgatni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
én megfogadom, hogy nem fogadok meg semmit
-
(Kolombusz)
veterán
Én 3 dolgot fogadok meg:
-leadom a 15kg feleslegemet a nyári vizsgaidőszak kezdetéig
-komolyan veszem a tanulást, rendszeresen fogok tanulni
-nem fogom a jókedvemet másokhoz kötni, ilyen szempontból le fogom szarni az embereket -
gorlin
őstag
Ismét itt az év vége,úgyhogy ideje előhozni ezt a témát
Hát a tavalyi fogadalmam sajnos nem annyira jött össze,bár több zöldséget ettem a sportot még sem sikerült normálisan csinálnom.
Ezért én megfogadom jövőre hogy ami megfogadok azt tűzön vízen keresztülviszem és nem adok fel semmit nemtörődömségből.Boldog új évet!!
[ Szerkesztve ]
-
szandisas
őstag
egy évvel ezelőtt megfogadtam, hogy komolyabban (+10%) veszem az életem... eddig összejött, idén is hasonlót fogadtam
aláírás
-
csaabz
őstag
Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
Nem fogadtam meg semmit, úgysem tartom be.....
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
gorlin
őstag
Boldog új évet mindenkinek!
Remélem mindenki elére idén azt a célt amit kitűzött maga elé![ Szerkesztve ]
-
Vincsó
aktív tag
Megfogadom hogy jövőre is itt leszek Na meg semmi eszetlen nőzésbe nem fogok belekezdeni
-
Makaveli
senior tag
Új konfighz tartozik: Minden hülyesget leszedek a gépemről amit nem használok és abortálom őket, még a Lomtárból is ktörlöm a létüket! Muhahahahahahahaha
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
bmx powa
tag
még 2008ban megcsinálom készre a bringám, igényesen (+250k ft)
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
senior tag
Nem fogadkozom. de...
jövre remélem, hogy:
- nem okozok senkinek: sérelmet, bántódást, szomorúságot.
- nem töröm össze senki szívét
- nem leszek terhére senkinek
- nem fog senki rossz szándékkal rám gondolni.továbbá remélem, hogy mindenhol mindenkinél minden "jóra fordul" és minden jó elnyeri méltó "büntetését".
Állítólag mindenben lehet szépet, jót találni, csak a keresőn múlik.Mindig a jót keressétek. BÚÉK!
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Dr. Romano
veterán
Én megfogadom azokat a dolgokat amiket már annyiszor megfogadtam, de még soha nem tartottam be
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz Hemi 426/RT #95 üzenetére
ja én is le fogyok és beruházok egy vizhütésre.
igérem kevesebbet költök a gépemre 2008 ban mint 100k.
legutolso sorban megprobálok türelmesebb lenni a buta kis E.T.-kel akik nem hagynak békén mert elqrodik a gépük......Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
hanee
senior tag
Megfogadom, hogy lefogyok 8 kilót jövőre
És az idei 400 km-nél többet fogok futni, sokkal! Legalább 1000 km-t
És persze lediplomázok.hanee
-
Lenry
félisten
nézzük...
nem fogadom meg, csak eltervezem:
-többet tanulok, najó elkezdek tanulni mert 9-én DiMat vizsga és lövésem nincs az anyagról másnap programozás vizsga... a C talán jobban megy mint a matek
-többet PH!-zok...
-többet wikipédiázok
-többet WoWozok
-mégsokkaltöbbet leszek a barátnőmmel
-nem alszok napi 11 órát
-nem töltök lustálkodással napi legalább 5 órát
-leszokok arról h akkor fekszek le, amikor az első troli elmegy a lakás előtt fél 5kor
-idén sem kezdek el dohányozni...
-nem okozok világméretű katasztrófát
-nem hajítom a Holdat a Napba
-végignézem az összes Star Trek sorozatot (mindössze 726 epizód, már 32 meg volt)megpróbáltam könnyen teljesíthetőket írni...
asszem ennyiszerk: és amit minden évben megfogadok NEM KÖLTÖK TÖBBET GÉPRE!!
(csak még egy kevés RAMot veszek abból sose elég... meg egy új monitor kéne a régi nagy és nehéz... meg még egy 500as vinyó, mert úgyis meg fog telni... jah meg egy új gépház, mert a régi oldalában van egy AMD logo és ez nem passzol a 2140hez)... ááh hagyjuk[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tildy
nagyúr
Bejött
Ezennel megfogadom, hogy jövőre folytatom jó szokásom, és követem ezt a pozitiv utat[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Hemi 426/RT
aktív tag
még be sem ájultam csak elgondolkodtam.....
hátha még is valamit tudok teljesiteni ezekböl már akkor ez is valami.
én pesszimista vagyok de hátha (ebben az évben gyerekkori álmom is teljesült)....Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
KrAt
veterán
Újévi fogadalom? Hmm.. Lesz egy társam mellettem Bár úgyse rajtam múlik
-
Winner_hun
titán
Nem teszek mert minek
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
degu
senior tag
válasz Hemi 426/RT #95 üzenetére
Ez a fazon pezsot bontott!
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Na még is csak fogadkozom!
leszokom a cigiröl!
veszek 2008-ban egy lakást,
indulok a Modtech hall-on,
nyáron fel edzem magam a dorogi RC szönyeg kupára,
és beszerzem az elsö 1/8 as monster truck-omat,
és megprobálok kevésbé Lan függövé válni!Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
Drizzt
nagyúr
Hát, nem tudom menni fog e, de a legnagyobb célom, hiogy egyszer lőjjek egy mestrehármast, illetve ne essen ki a csapatunk, a magyar kupába pedig jussunk be! Ezeknek örülnék az évben a legjobban. Meg valami kedves lánynak is persze.
I am having fun staying poor.
-
SaNyEe
aktív tag
megfogadom, hogy idén se teszek újévi fogadalmat
-- end of transmission --
-
Ricardo
titán
Az adott lehetőségekből és helyzetekből megpróbálom kihozni a maximumot.
-
AMD Power
titán
Az ,hogy sikeres le tudjam győzni félelmeim és gátlásaimat.
-
Zozzant
addikt
Megfogadom hogy asszonykámmal mindent megteszünk hogy végre megérkezhessen a kis utód, nyugalom, szeretet, figyelmesség, boldogság
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Josh
tag
Ráhasalok a sulira, fejlesztem a nyelvtudásom....
Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Hát valahogy túlélem 2008 at is talán....
fogadkozni már nincs kedvem ugy se jön össze semmi,mert csak a pofám nagy.Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
gorlin
őstag
Amúgy ez egy varázs topik.Amit eddig mefogadtam itt az mindíg bejött(többé kevésbé )A sok kétkedő meg csak hüppögjön
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
megfogadom hogy többet nem fogadok meg semmit
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Algieba
őstag
Kijutok külföldre, mert látni akarok még egy teljes napfogyatkozást. Irány észak!
Írni fogok, mert hülyeség megtagadnom a velem született tehetséget.
Kipofozom magamat, mert lelkileg már talpon vagyok, de fizikailag padlón.
Kevesebb csokit eszek.
Megtanulok angolul.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
(Kolombusz)
veterán
Bejutok az egyetemre, veszek LCD TV-t és notit.
-
vedini
őstag
ezeket szeretném megfogadni:
megcsinálom a második nyelvvizsgát
lediplomázok
rendszeresen járok gyúrni, nyárra strandizom
többet nem költök gépre, és nem látogatom a ph-tna jó, az utólsó csak vicc volt
workworkwork...
-
eddie17
addikt
Legnagyobb újévi fogadalmam, hogy elkezdek sportolni és normálisan étkezni. Rámférne egy kis súlycsökkenés
-
concret_hp
addikt
próbálok nem idegbeteggé válni és lehetőleg mindig nyugodt maradni
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Makaveli
senior tag
Megígérem, hogy a jövő évben megújítom a konfigomat!
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
gorlin
őstag
Megint eljött ez a nap
Tavaly megfogadtam hogy egészségesen fogok ennei,ásványvizet iszok és minden nap sportolok.
És majdnem sikerült is megcsinálnom,de sajnos az egészséges evést csak 3 hónapja művelemMost legyen az a fogadalmam hogy tényleg rendszerességet viszek az életemben és ez az egészséges életmód az életemmé válik.
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Változtatok az életemen
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dictator^
veterán
aliársom
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Kiskokó
veterán
mert mivan má ?
faszom még lebaszni se lehet magamt?
mert mivan ha 17 vok? 17évesne azemebr csak full bulizós csajozós leeht?midn1m hagyuk.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
koob
senior tag
válasz Viktor0610 #70 üzenetére
17 körül van, ha nem most 18
-
MODERÁTOR
-
Kiskokó
veterán
Hello
Én se fogadta mmeg shoa semmit.. mit fogadnék meg? lenne mit de hülyeség..
de ha fogafno kellene azt fogadnám meg higy próbálok erős lennni és nem kikészülni idegliek a sok stressztől. suli csajok, család. de tudom gyse megymert egy gyenge szar alak vagyok.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Winner_hun
titán
Sose fogadtam sose fogok fogadni, minek? Ha valamit meg akarok csinálni akkor azt megcsinálom és kész. Ha valamit meg nem akkor nem.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KMan
őstag
Soha eletemben nem fogadtam meg semmit ujevkor, most sem teszem es nem is fogok. Miert lenne nagyobb az akaraterom januar 1-en mint az ev barmely mas napjan? ha vmit el akarok erni, vagy abba akarok hagyni azt barmikor elkezdhetem.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Peet210
őstag
Felesleges megfogadnom bármit is.Nem hagyok abba semmit és nem szokok le semmiről
Today's record, is tomorrow's motivation
-
gorlin
őstag
BUÉK!
-
gorlin
őstag
Na eljött a nap
A 2007-es fogadalmam:
Tehát fogadom hogy teljes mértékben egészséges életet fogok élni.
Rendszeresen sportolok,megfelelő ételeket eszek és csak ásványvizet iszom továbbra is a cukros üdítők helyett. -
gorlin
őstag
A nagy akarat mellé(ami szükséges ahhoz hogy le tudj szokni a cigarettáról) a következőt javaslom:
Meg kell várni a következő lebetegedést,amikor nincs kedved dohányozni mert fáj a torkod,lázas vagy stb.
Ez kb 1 hét ami sokat jelent,egyrészt mert a szervezeted ''hozzászokik'' hogy nem kap hosszab ideig nikotint,másrészt akarat szempontjából is feldobja az embert.
Utána ebből az egy hétből merítve az erőt,menjél be egy boltba és vegyél 30-40 darab szeletelt csokoládét(snickers,mars,sport stb).
Ha rá akarsz gyujtani egyél meg 1-2 esetleg három szeletet.(mindíg legyen nálad csokoládé!
Este egyél sokat : tésztát húst.Érdemes cukros üdítőt,kólát stb inni ilyenkor.
Sajnos ez magával fogja vonzani hogy akár 1 év alatt 10-15 kilóval is feljebb mehetsz a súlyodban ...
A másik nagyon fontos dolog:kerüld a stresszes helyzeteket,bulikat,füstös kocsmákat.(párkapcsolat elején, illetve végén nem igazán jó elkezdeni a kúrát)
Ha sikerül 3 hétig abbahagynod (és előtte mondjuk 2 évig dohányoztál)nagyon feltünően látni fogod a hatást.Nem leszel annyira fáradt,''élesebbek'' lesznek a fűszerek,illatok,ízek.
És ez még csak a 3. héten!Utána sokkal jobb lesz .Igaz 1-2 hónap múlva ha elmész valahova bulizni még simán visszaeshetsz sajnos.A teljes abbahagyáshoz körülbelül 1 év kell (Tehát 2007.December 30.-án már írhatsz ide hogy sikerült )
Ha megvan ez az egy év akkor rájössz hogy egyáltalán nem hiányzik a dohányzás.
Sőt el lehet kezdeni sportolni mert így sokkal könyebb lesz edzeni, és az a 10-15 kiló is ledolgozható
Üdv.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Nem fogadalom, de jó lenne végre leszokni a cigiről...
Nagyon drága! Na jó igen azt mondják az egészségemet is rombolja
Szóval nem ártana, de nem olyan egyszerű az, mert én történetesen szeretek cigizni és ez nem is feltétlenül a nikotin hiány hanem maga a cselekvés (nyugi abból rég kinőttem, hogy ez a menő vagy ilyesmi).- http://pazsitz.hu -
-
chop
őstag
Ejszaka aludni fogok, es nappal dolgozok...
-
bandus
veterán
Újévi fogaldalmaim:
a legfontosabb: figyelmesebb leszek az emberekkel, igyekszem senkit nem megbántani
-újra eljárok kondizni, és nyárra összehozokk egy pöpec strandfazont + kicsit egészségesebb életmód kaják terén
-egy kitűnő érettségi, és felvétel a bme-re
Azthiszem ennyi"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
gorlin
őstag
Üdvözlet mindenkinek
Újra itt van az év vége.
Csak azért volt képem visszajönnni a saját magam általá indított topikba mert sikerült betartanom a fogadalmam.
Idézem magam:
''Fogadom hogy kevesebb kólát iszom meg jövőre és áttérek az ásványvízre.''
Már két hónapja nem iszom mást csak vizet ,ami 18 évnyi napi 2 liter kóla elfgyasztása után nem rossz
Igaz hogy ezzel a novemberi kezdéssel nem kapkodtam el a dolgot
Kinek,hogy sikerült,illetve mi lessz a jövőévi fogadalom?
(tudom még van három nap,de legalább lehet gondolkodni )
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Úgy látszik csak én vettem komolyan ezt az újévi fogadalom dolgot...úgy igazán most fogadtam meg először valamit és egyből a számomra legfontosabb dolgot sikerült...
Mondjuk úgy: Ha sikerül nagyon hosszú időre boldog leszek, ha nem...akkor az ellenkezője vagy sokkal rosszabb.https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Gh0sT
addikt
Nem kimondottan újévi fogadalom, nem is annyira fogadalom, mint inkább tény:
egyre kevesebbet PH!-zom... Lehet, hogy öregszem?!Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Vallon
tag
válasz Bernardo20 #54 üzenetére
Aha ja. Én megfogatdtam, hogy levonom a megfelelő konzekveneciákat, meg következtetéseket, de még másnapos vagyok. nem vagyok rá képes
Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni.
-
Yaye
őstag
Háát.. Most én fogom kritizálni más fogadalmát Ha senkinek a rosszkedve nem hagyod hogy megérintsen, tehát azoké sem akiket (esetleg nagyon) szeretsz, az szerintem az önzés és az érzéketlenség (''mindenki le van ejtve, lényeg hogy én jól érezzem magam'') egy formája, és azt jelzi hogy valójában nem is érdekel az illető. Szóval písz és nóoffenz és respekt, de szerintem nem egészen így gondoltad te ezt ahogy leírtad (remélem).
-
Bernardo20
őstag
Fogadalmakat nem szoktam tenni,csak terveket szoktam szövögetni a köv. eszetndőre,amikhez megpróbálok alkalmaszkodni és betartani azokat. mint pl: jó sok konditerem meg sport,művelődés,sok szeretetet adni és kapni..etc..
fogadalamak meg szerintem sem vezetnek sehova. inkább csak célokat kell kitűzni, hogy mit is lenne érdemes csinálni. illetve levonni a konzekvenciát az óévről, hogy mit csináltunk rosszul ill. jól és ezekből tanulni. -
Armahun
addikt
Én hat éve megfogadtam, hogy nem fogadok meg semmit.
Ezt sikerül be is tartanom!Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Tithian
őstag
Megfogadom, hogy idén is jól fogom érezni magam, és nem hagyom, hogy mások rosszkedvének akár az árnyéka is rám vetüljön.
Továbbá a dekockulás olyan szakaszába érek, hogy az már majdnem gömb. Most komolyan, tavaly már az is megesett velem, hogy nem tudtam, miért melegszik a gépem annyira, pedig csak egy ventit szereltem be fordítva...
S nem utolsó sorban: boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Jégkokó
veterán
Megpróbálok kevesebbet lógni a suliból, de ezt már holnap meg fogom szegni, mert feltörte a cipő a sarkam és napok óta menni is alig tudok, nem hogy még akkora távolságba
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
@Töki15
tag
Szorgalmasabb leszek!
És meg igérem hogy, jövőre is itt boldog új évet kivánok minden kedves ph-snak!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Az egyik fogadalmam az volt, hogy még idén rágyúrok a hsz ra , és csinálok magamnak egyéni arcképet, mert ezzel egy régi vágyam fog teljesűlni
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
PuFFoK
tag
Többet az életbe nem iszok!
Bár ezt mintha már egy párszor megfogadtam volna.A zöld üveges Köbányait szeretem
-
gorlin
őstag
Amúgy már fél órája fent vagyok és nem ittam kólát (ez volt a fogadalom)
Keményen tartam magam -
Sianis
addikt
Megfogadom, hogy peterkeT az idén sem hagyom békén, pláne mert a topic elején jóhiszemű volt...
[Az még tavaly volt. - peterkeT] -
nRu3
addikt
-
Protezis
őstag
Megpróbálom az eddigi, amúgy is érzelmektől mentes életemet még jobban a logika alapjaira helyezni. Miért erőltessem azt, ami nem megy?! Ebben látom a jövőt. Éljen a kockafejűség!
-
lesaux
veterán
Lefogyok.
-
Kokkantas
senior tag
Megfogadom ,hogy ....
..SOHA NEMADOM FEL. -
Korcsii
őstag
megfogadom hogy jövőre is gyarapírom hsz-eimmel ezt a nagyszerű fórumot
-
george11
addikt
válasz parandroid #34 üzenetére
Rendben, úgysincs beleszólásom
Annyit még hozzátennék,hogy BUÉK mindenkinek"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz parandroid #7 üzenetére
''Ezt hívják jófejségnek, mivel először zártam a témát, aztán úgy döntöttem, hogy egyszer van egy évben újév, hadd legyen...''
Akkor a sétáló janis topicot miért törölted? Legalább éccakára maradhatott volna,elég sok embernek teccett a dolog .... Elvégre szilveszter van, és ilyenkor nem igazán a hardware/software jut az ember eszébe (jó esetben)
Sorry az off miatt, én megfogadom,hogy jövőre leszokok a gyorshajtásról"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
nRu3
addikt
jó látni a hangulat az megvan, mindenki elvan
megfogadom hogy ebben az évben nem látogatok a PH-ra és a gépet sem használom''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
-
cornfake
aktív tag
megfogadom hogy januar elso napjan ki sem kelek az agybol
/es ezt ajanlom apjuknak is/I'm what's left, I'm what's right..
-
Csimoka
tag
sziasztok!
én nem merek újévi fogadalmat tenni, mert félek, hogy úgysem tudom betartani.....
és ráadásul éjfélkor mindig elfelejtem, hogy kellenne, mert akkor tök mással vagyok elfoglalva....pl: virsli, lencse, telefon a családnak...
de Nektek sok sikert ahhoz, hogy betartsátok, amiket fogadtok!! -
zsiga667
addikt
Megfogadom hogy a keddi mikrobi-vizsgám előtt belenézek a tankönyvbe, végülis elég gáz lenne ügy bemenni hogy azt se tudom miről szól a tárgy...
-
karyo
senior tag
megfogadom, hogy nem fogadok meg semmit.
Enjoy the silence.
-
_az
senior tag
asszem elmegyek szoliba.
az
-
gorlin
őstag
válasz parandroid #7 üzenetére
Köszönöm.Szerintem is rendes volt a dolog(Na mindegy az előbb megtudtuk mit fogadtál meg )
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz parandroid #4 üzenetére
Az előbb nem találtam meg az általad belinkelt topikot(de mivel zárva volt ezért mindegy is lett volna)talán tényleg jobb lett volna minnél régebbi hozzászólások is vannak de ez is jó lesz
A másik amit mondani akartam:Tudom hogy ez a megfogadom dolog ökörség ezért komoly dolgokat sohasem szilveszterkor fogadok meg.De azért apróbb dolgoknak amik nem osztanak,szoroznak adok egy esélyt
Szóval aki idejön azzal a bölcseletével hogy egy nagy baromság, gyerekség,hülyeség az újévi fogadalom at mondom igaza van de kisebb nem életbevágó dolgokat igenis meg lehet fogadni.
Megjegyzem idén fogadtam meg először valamit (amit fentebb írtam)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ezt hívják jófejségnek, mivel először zártam a témát, aztán úgy döntöttem, hogy egyszer van egy évben újév, hadd legyen... Pedig példálózhattam volna a keresővel is, hogy volt már ilyen téma, az is zárva, de nem. Erre ez a hála? Megfogadom, hogy jövőre zárom, ha ilyet látok, jó?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nRu3
addikt
Megfogadom hogy kevesebb időt töltök a barátnömel és inkább veszek egy gumi nőt, többet recskázok és kevesebb időtt töltök el itt a PH-n, és nem költök sok pénzt új hardvere.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Maranello
tag
peterkeT:ezt híjják égésnek?
Újévi fogadalom?Végre szerzek valami szakmát!! -
parandroid
félisten
válasz parandroid #3 üzenetére
Kinyitottam volna, de már túl régóta zárva, ezért nem lehet...
Úgyhogy maradjon ez a téma, referenciaként pedig a link egyel lejjebb.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Azért hoztam létre a topikot ,ha valaki van olyan elvetemült és újévkor szeretne megfogadni valamit és mondjuk 10 év múlva visszajön a Prohardware-re akkor lássa mit is fogadott meg
Illetve visszajön egy év múlva megnézi hogy sikerült e betartani a tavaji fogadalmat.
Mivel szilveszter van ezért remélem megbocsátható nekem ez a kitűnő gondolatú topik
De azért kezdem.
Fogadom hogy kevesebb kólát iszom meg jövőre és áttérek az ásványvízre.
BUÉK
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Formula-1
- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- További aktív témák...
- L15 Gen2 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 4060Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó LG 55" Qned753RA 4K Ultra HD Thinq AI Smart TV
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75