- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ne nyissunk minden egyes újonnan felfedezett vírusnak külön topicot. A keresőből (Bővebben: link) kiderül, hogy van már egy rakás, vírusokkal foglalkozó topic, használjuk inkább ezeket.
Ezt a topicot zárom, és helyette ajánlom mindenki figyelmébe a következőt: Bővebben: link -
boly
tag
Ma délelött volt szerencsém egy új vírushoz, amelyet még a Norton friss változata sem ismer !
A vírus hátérből szeretne rengeteg mail-t küldeni, csak ugyebár nálam teledobálta a képernyőt hiba üzenetek garmadával a Norton, miszerint a kiszolgáló elutasította a mail küldését !
Persze egy sereg vírusírtót próbáltam az ügy érdekében, de hiába, nem tudtam csatlakozni a netre, mert akkor egyből kezdte a hisztériát !
Több óra leforgása alatt manuálisan ''saját kézzel kerestem meg''
Hogyan? Elkezdtem feladatkezelőből kilőni a futó alkalmazásokat, míg megtaláltam a wi32.exe-t ! Utána természetesen megkerestem ezt a gépen.
Tehát ha valaki találkozik vele, akkor ezt tudom ajánlani neki !
Üdv.mindenkinek
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest