- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
-
yurop
csendes tag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
róland
veterán
II. János Pál meg épp a fiatal bíborosok közé tartoztt, mikor megválasztották. Tehát nem kihalásos alapon megy. Nem tuduk, hogy mi játszott közre a döntésben, feleslegesen vitatkozunk erről.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik! -
BosX
aktív tag
Nem igaz a vw konszern ügynöke! de erre csak ebben a topikban jöttek rá! az egyik apáca elárulta a nagytitkot a körúton amikor egy passatból szállt ki! a neonáci fritz autóipari konszernek világuralomra törnek! éberség!
mentality, tradition, history. these things never change. -
divot
veterán
-
róland
veterán
-
róland
veterán
-
lamadou
senior tag
-
róland
veterán
-
róland
veterán
Jó volt az a felvetésed, hogy lehet, hogy csak sofőr volt. De nem feltétlenül kellet, hogy főpapért menjen, akár rendje külföldi elöljárójáért is mehetett, márpedig ekkor már bizonyos protokoll szempontokat is figyelembe kell venni.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik! -
róland
veterán
-
lamadou
senior tag
-
divot
veterán
Érdekes, hogy ezen a fórumon eddig csak te láttál apácát luxus kocsival. De legyen igazad: nekem se tetszene az ilyen, bármi állna a háttérben. De mivel én eddig kizárólag gyalogos, illetve maximum turistabuszos apácákat láttam, ezét a te sztoridtól nem ingott meg az apáca-képem. Ezért nem is fogom egy nyilvános fórumon követelni - ezzel hülyét csinálva magamból -, hogy az apácák ne járjanak luxusautókkal. Remélem ez már kielégítő válasz volt.
A II. világháborús dolgokra pedig visszafogottan reagáltam, de az úgy látom nem annyira érdekes.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
-
lamadou
senior tag
-
lamadou
senior tag
én is úgy gondoltam, hogy apáca volt, de ezzel még nem zártad ki azt, hogy nem az övé volt az autó. attól, hogy ő vezette. És ha még az övé is volt. nem kell általánosítani. Ez egy eset volt.
nem őt kell megvédeni. azt a pápára, és más ''nagyobb fejekre'' értettem.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ombre, szerinted a pápának amikor 16 évesen besorozták a német légvédelemhez, azonnal forradalmat kellett volna kirobbantania, és minimum megbutatnia Hitlert. És az sem tetszik neked, hogy apácák járnak tízmilliós autókkal a körúton. Ezek után miért csodálkozol, hogy hülyének tartalak?
-
lamadou
senior tag
-
lamadou
senior tag
-
tts
addikt
-
lamadou
senior tag
-
lamadou
senior tag
-
faster
nagyúr
-
divot
veterán
-
tts
addikt
-
divot
veterán
-
e.vid
senior tag
-
PowerMan
csendes tag
-
róland
veterán
-
lamadou
senior tag
-
divot
veterán
-
divot
veterán
-
divot
veterán
-
róland
veterán
Az idézett cikk, meg egy véleményt közöl, amit bizonyos Joseph Ratzinger mondott. Sokaknak szintén ez a véleménye Európában, köztük sok magát felvilágosultnak, liberálisnak, stb-nek mondó politikusnak is.
Személy szerint nem értek egyet a Törökországgal kapcsolatos véleményével, de ez meg az én véleményem.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik! -
tts
addikt
-
róland
veterán
Ha jól tudom, akkor a római Szt. Pál bazilikában minden pápa arcképe megtalálható, s ott meg még 4 hely van üresen a jövendő pápáknak. Tehát valahol valaki téved a jövendölésben. Talán a Biblia a legmegbízhatóbb e kérdésben, miszerint: senkisem tudja az órát, csak az Atya és, akinek az Atya kinyilatkoztatta. A kinyilatkozatást meg erősen megvizsgálják az Eygházban.
Vitus
őstag
Én is voltam kisdobos meg úttőrő sőt óvodába is jártam és senki nem kérdezte, hogy akarom vagy sem.
Egyébbként mindenki ezzel jön és ez akkora butaság. Gondolj bele milyen szenvedéseken mehetett át miket látott... Sok élettapasztalat. Nekem kimondottan szimpatikus az ''öreg''. Jó választás...Jobb ma egy túzok, mint holnap! -
divot
veterán
-
tts
addikt
-
Elrood
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na bie all, mentem.