Keresés

Aktív témák

• JulWCZar

senior tag

válasz Pala #26 üzenetére

Igazabol a mai dragakkal sincs baj. En mult augusztusban (kicsiny osszekeresett penzemmel plusz a ballagasi loveval) valaszthattam hogy uj es olcso vagy regi es draga de mara olcso.

Tanulsag: nincs. Maig nem tudom hogy hozta volna a szerencsem. Mindettovel porul jarhattam volna. Erre volt 2 het!!! gari. Annyira persze nem regi, PIII-M 1.2 GHz, fel giga ram, meg egy moby radeon. Programozasra meg kepszerkesztesre jo.

Mellesleg akksirol nagyon ritkan hasznalom. Csak ha feltetlenul kell. Amint lehet akkor halozatrol.

A tapegysege egyebkent a legszebb resze, anno a boltban is mondtak hogy ledobbentek milyen pici is szep. Szinte ingerel az akksi mellozesere.

No, sok szerencset, es ha nagyon nem volt meg eleg akkor nehany tanacs (remelem nem talalom fel neked a spanyolviaszt):
    -Halozatrol mindig
    -Tegyel a kijelzo es a bill koze szivacsot (en mondjuk nem teszem, de erdemes ha nem talalod masszivnaka felepitest)
    -Gondolom van taska, de azert megjegyeznem. En a folos rekeszeket kitomtem regi szovet egeralatetekkel es ilyen mucsa buborekos nejlonnal.
    -Ugyelj arra hogy hidegbol melegbe helyezeskor egy jo ideig pihenjen hogy a kondenzalodott para elparologjon
    -Ne hasznald olben vagy takaron vagy barmin ami akadajozza a szellozest. Emellett rengeteg hot pasziroz ki a vinyo, cdrom, cpu a gep aljan is, ugyhogy ennek is jo ha valami szilard felulethez er.
    -USB eszkozoknel ovatosan a fogyasztassal

Hat, ennyi.

Aktív témák

Hirdetés