Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
gabranek
senior tag
az az igazsag, hogy annyira nem probalgattam, utanaolvastam de ahogy irtak nekem nem akart osszejonni. Kozben persze el lettem havazva igy most semmi idom nincs ra ezzel foglalkozni. A hely is kellett ezert linux le.
De most hetvegen lesz egy kis idom es majd megprobalom. -
gabranek
senior tag
lenne 1 kerdesem: lin alatt pontosan hogyan kell mountolni fat32 patriciot?
multkor kivancsisagbol feltettem uhut, frankon felismert mindent, net is ment csak a win patriciokat nem birtam sehogy elerni. (pedig vegignyalaztam uhu readmet, honlapokat)
Nem jott ossze, most viszont lesz 1 kis idom (szabi - kiraly
) es bele akarom asni magam kicsit.
ja 1 patricio vagy cd mountolasat meg lehet ugy oldani mint winnel van a sajatgepben? -1x mountolom es utana mar csak azt a linket kell hasznalni?
elore is thx
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) es bele akarom asni magam kicsit.