Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vati
senior tag
Mindenkinek köszi a válaszokat, biztatóan hangzik!
Este kipróbálom.
A 8/-hoz (NTFS kontra linux) még1 kérdés:
Pár évvel ezelőtt tudom, hogy létezett valami kezdemény WinNT driver, ami ext2,ext3-at kezelt, de most rákeresve nem találom. Próbált valaki ilyet?
Tudom, hogy alapvetően fából vaskarika jogosultságmenedzselt fájlrendszert közösíteni két oprendszer között, de hátha... Csak azért kellett volna az NTFS, mert én meg a 6 éves gyerekem osztozunk ugyanazon a gépen.
Nyugodtabb lennék ha az éles adataim nem FAT32-ben vannak.
(elsősorban forráskódok, digitalizált házi videók és a fényképezőgépemről letöltött képek - mind pótolhatatlan, sok hely kell neki, viszont kellemes lenne mindkét oprendszerből írni - mind1, legfeljebb duplikálom ezeket a könyvtárakat)
Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest