- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizs
aktív tag
kérdés mielött feltenném.Ez is olyan instabill, mint a suse 10.0, amelyikkel még 1 mp3 szám sem ment le normálisan?Mert az 1.0 és az 1.1 uhuból szerintem jól ment. Van értelme ilyen nagy helyet elfoglalni egy kezdő linuxosnak, akinek még a kernel fordítás sem megy, mert a parancsnál már mneg hó az egész és könyvből csináltam- minden esetre egy fekete pont a szerzőnek- csúnya bácsi
Mert itt az eredeti dvd és azon gondokodom átmásolom.én pl tv-zni és főleg gfelvenni akarok belőle.Videóvágásra dvdre konvertálásra van lehetőség? -
csizs
aktív tag
Nem beszéljünk mellé.Linuxot akarok énis, de nekem muszály wlan.Namost planet kártyáról van szó és a gyártónál az oldalon no driver.Felismeri a uhu 1.1-es változata a kártyát valahogyan?Mert nagyon kiváncsi vagyok erre a op-ra
De enélkül nem rakom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest