Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hat igen van benne valami...
Da hogy is gondolhattam(gondolhattuk) hogy a mediaba kell mountolni ,mivel maga a /media egy ramfs típusú, csak a memóriában létező fájlrendszer amin akármit változtatsz (pl. könyvtárt hozol létre), a rendszer újraindítása során eltűnik.
Meg lehet csinalni , hogy a mediaba mountolja csak az kicsit gazabb ,a /etc/rc.boot/10-boot fájl-t ba kell irni egy olyan reszt ,mielott meg felcsatolja a fajlrendszerket, mkdir /media/valami (megmeg par oksossagot kell bele irni),
csak ugy tudom az fstab-bal a mediaba mountolni , ha mar letezik az a mappa, ezért van erre szukseg....
Kiprobaltam de nem jott össze, szal most jelenleg inkabb ,atterek media-bol, az mnt-be .....
Azt nagyon birom a linuxba hogy szinte mindent meg lehet vele csinalni amit kigondolok es zseretnek, es ha valami nem megy akkor tudom ,hogy en nem vagyok meg eleg ugyes, mert a linux nem azt csinalja amit o akar ,hanem amit en mondok neki, szal valmit rosszul allitottam be.Ezert probalom ujra es ujra mejd egyszer sikerul....... ilyenkor nagyon ugyinek erzem magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen program, ami...?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- BestBuy topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő