Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Aktív témák
-
cucka
addikt
2 hónapja repository-ból felrakott wine nem kezelte. pontosabban (ha jól emlékszem) é, ü, ö, ó betűkre jól működött, a többi ékezetes betű helyett pedig ó betűt írt ki. a fő gond a wine+dc kombóval egyébként nem ez volt, hanem hogy nagyon instabil volt, félóránként dobott le a hubról ''unknown error'' hibaüzenettel, ilyen win alatt nem fordult még elő.
cedega-t ofkorz nem vmware alatt próbáltam. civ3 gyakorlatilag bármilyen kukából kitúrt gépen elfut, és így sem működött elég gyorsan, civ4-et (ami ugye már 3d-s) nem mertem kipróbálni.
azureus-nál az tett be, hogy feltétlenül szükséges neki a mozilla-browser csomag is. szerintem ez így nevetséges. (igen, ez a teljes mozilla böngésző, mert hát az tényleg elengedhetetlen egy java-ban írt torrent kliens számára).
Aktív témák
- bitpork: 2025, zárás
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Revolut
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő