Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
dr_strange: Szép kis desktop!
Ennyi hiányossága van a Gnomenak, hogy appletek háttere nem tehető átlátszóvá, így kicsit olyan butuska ez a megoldás. 
lazydog: Lehet, hogy érdemes lenne grub-ot feltenni... Ehhez le kell menteni a kerneleket a boot partícióról és az esetleges initrd-ket is. Az általad említett rendszerbetöltőről még nem hallottam, nem ismerem, hogy hogyan kezeli a dolgokat, a grub-ról azt tudom elmondani, hogy hihetetlenül egyszerűen. Mellesleg külön /boot partíciód van ugye, tehát nem 1 partícióra ment fel az Ubuntu, mert akkor ez a probléma.
Sianis -
emitter
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
6 asztalod van?
szép szám
én 2-vel általában beérem, néha már kéne a 3, asszem át is állítom
---------
ha a laptopomra egy 40G-s vincsire akarnék ubuntu mellé egy xp-t (vagy később egy vistát) felrakni, az szerintetek menne? most 12G szabad helyem van, de ebből bőven tudok pár gigát törölni/cd-re írni
a windóz nem írja felül a linux boot-partícióját? nem akarom az ubit újrarakni egyelőre
köszi!
ugye linux alá is van Pmagic-szerű particionáló, ami nem bántja a jelenlegi fájljaim? linux alól majd el tudom érni a win ntfs-ét? (itt most asszem resiserfs van - tényleg, ezt hol is tudom ellenőrizni?)
Aktív témák
- Autós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ennyi hiányossága van a Gnomenak, hogy appletek háttere nem tehető átlátszóvá, így kicsit olyan butuska ez a megoldás. 
szép szám