Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Nedudgi
üzenetére
Akkor lehet, hogy én szerencsétlenkedtem csak
.
Ez a függőséges dolog viszont továbbra is zavar, nem törölhetek le nyugodtan egy programot, mert valaminek biztos, hogy kell. Esküszöm, ez rosszabb, mint a Windows, ott kizárt, hogy letöröljek olyat, amiről nem tudom, mi az, vagy valami más használná. Rengeteg fölösleges dolog van ám egy Linux disztribben.
Python pl abszolút nem kell nekem, de ha full le akarom ganajozni, már vinni akarja az OpenOffice-t is.
Ráadásul valami több helyen is fel van tüntetve.
Mondjuk most épp a suse telepítőjét bűvölöm, de az Ubuntu csomagkezelőjében is ugyanez volt/van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.