- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Nem az a baj, hogy valami elitista vagyok és nem jó nekem dolphin féle mount
A bajom az, hogy amikor be kell gépelni az útvonalat akkor smb://192.... tudod a járást. Hosszú. Sokkal jobb valami rövid útvonal.
Egyébként autofs alatt van egy --ghost tag ami pontosan erre való, hogy elvileg egy szellem mappát ott hagy amire kattintani lehet. Viszont ez csak indítás után működik. Most azon gondolkozom, hogy auto indításba berakok egy shell scriptet ami egyszerűen csak cd paranccsal odanavigál az adott helyre ezzel létrehozva a szellem könyvtárakat.sonar:
Néztem NFS-t, unraid alapú a NAS-om, tudja az NFS-t, de őszinte leszek nekem kicsit magas hogyan működik a permission control. user guid meg könyvtár chmod alapú, szerintem baromi bonyolult.
Itt a reddit link [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged