Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz hcl #14588 üzenetére

Ehhh, ez nem tesz boldoggá... A Windows nagyon hozzászoktatott a jóhoz, akár milyen furcsán hangzik, atom stabil. Abból kiöregedtem, hogy hetente telepítsem újra a gépemet, az már meg volt 12-14 évvel ezelőtt Red Hat, Mandrake, Suse disztrókkal. Ráadásul jóval nagyobb adatmennyiséget kell menteni mint akkoriban. Gondoltam, jogtisztává teszem a laptopot (gyári W Vista), mert nem akartam mindenféle szemét szoftverekkel tovább telepakolni a gépet, például az Office miatt. Jobb lett volna valami gyorsabb, korszerűbb, ami biztonságosabb. Azt hittem, a Linux már felnőtt a feladathoz, 12 év nagy idő. Hááát, nem lesz egyszerű a felhasználók táborának növelését, pedig az XP most nagy lehetőséget teremtett volna.
    Persze érthető, hogy tele van buggal a rendszer, hiszen nem úgy foglalkoznak vele mint egy Windows vagy OS X-szel, itt nincs dedikált szorosan együttműködő fejlesztői csapat. Természetesen ettől ingyenes és egyben ettől gyenge. Van kivétel is, gondolom az Ubuntuval előtelepített Dell gépeknél nincs semmi stabilitási probléma. Hát, sajnos nekem nem az van :(

Új hozzászólás Aktív témák