- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ehhh, ez nem tesz boldoggá... A Windows nagyon hozzászoktatott a jóhoz, akár milyen furcsán hangzik, atom stabil. Abból kiöregedtem, hogy hetente telepítsem újra a gépemet, az már meg volt 12-14 évvel ezelőtt Red Hat, Mandrake, Suse disztrókkal. Ráadásul jóval nagyobb adatmennyiséget kell menteni mint akkoriban. Gondoltam, jogtisztává teszem a laptopot (gyári W Vista), mert nem akartam mindenféle szemét szoftverekkel tovább telepakolni a gépet, például az Office miatt. Jobb lett volna valami gyorsabb, korszerűbb, ami biztonságosabb. Azt hittem, a Linux már felnőtt a feladathoz, 12 év nagy idő. Hááát, nem lesz egyszerű a felhasználók táborának növelését, pedig az XP most nagy lehetőséget teremtett volna.
Persze érthető, hogy tele van buggal a rendszer, hiszen nem úgy foglalkoznak vele mint egy Windows vagy OS X-szel, itt nincs dedikált szorosan együttműködő fejlesztői csapat. Természetesen ettől ingyenes és egyben ettől gyenge. Van kivétel is, gondolom az Ubuntuval előtelepített Dell gépeknél nincs semmi stabilitási probléma. Hát, sajnos nekem nem az van
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest