Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
alfa20
üzenetére
Ez nem az?
Mert én ezt próbáltam. -
kutkut
addikt
Ez csak a feltelepítést írja le. Vagy rosszul látom?
Amit linkeltem, ott a letöltéssel együtt fel is telepíti az ubuntut, kéri, hogy rebootoljak, válasszam ki az ubuntut a win7 helyett stb. Na, itt akadok el. Amit te linkeltél, ott eddig a pontig jutok el: "Induláskor választhatjuk ki, hogy Ubuntut, vagy Windowst szeretnénk e indítani" Ez után nekem nem a linkben szereplő következő kép van, hanem a fent említett "gave up waiting for root device..." szöveg. Ha félreértettem, akkor sorry.

-
kutkut
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
Hát, csak most se cd-m, se pendrive-om... :/ De az is jó, ha mondtok valami másik linuxot, a lényeg, hogy gyorsan, egyszerűen fel tudjam telepíteni. Bár azért próbáltam az ubuntut, mert erre mondták ezt...
Vagy fel lehet rakni ezt valahogy cd, pendrive nélkül? Vagy próbálkozzak virtuális géppel?
Leginkább csak a parancssor kéne belőle, de azért grafikus felülettel. 
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Ezzel próbálkoznék, elvileg mindent megcsinált magának, bekapcsolom a gépet, kiválasztom az ubuntut, de itt el meg is áll a történet. Pár sort kiír, most pontosan nem tudom, mit, a vége vmi "initramfs".
Hogyan tudnám működésre bírni? 
Aktív témák
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vagy fel lehet rakni ezt valahogy cd, pendrive nélkül? Vagy próbálkozzak virtuális géppel?