Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BLiNk3r #25626 üzenetére
Mplayer-t felejtsd el, összekevertem a neveket. Dobd fel a gépre, elvileg simán csak annyi, h. "sudo apt-get install smplayer", ez egy sokkal komolyabb lejátszó, mindent lehet benne állítani.
ntomka: jó, hogy írtad a nevet, meg is nézem majd, amint lehet telepíteni az Ubit. Én is az sv-s megoldást olvastam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BLiNk3r #25621 üzenetére
A beépített lejátszó simán viszi őket, első lejátszáskor le kell töltetni vele amit le akar, és akkor menni fog. - vagy telepítés után felrakni a restricted modules nevű csomagot (vagy valami hasonló a neve), mert elvileg az is tartalmazza a letöltendő dolgokat.
Ezeken felül pl. mplayert rá lehet venni, hogy használja az újabb nV vidkarik beépített HD videó dekóderét, valamint ha minden igaz, néhány napja már Ati karikkal is lehet (ott lehet más progi kell, nem emlékszem a nevére), ha kijött a 10.04, akkor ki is próbálom Atit ilyen célra.
------------
Várom már a 10.04-et, remélem nem döglik meg a gépemen, mint több, szűz a 9.04 a frissítések telepítése utáni restartkor.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest