Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
Bár úgy lenne
Ha lefordítom a LIRC-et, beállítom meg minden, akkor megjelenik IRKick alatt. De rávenni, hogy irányítson is valamit, az már nem megy. Amarok modul van benne, próbáltam, de semmi, pedig érzékeli a jelet, ez látszik az ikonján. S ha újraindítom a gépet, akkor vége, kezdhetem elölről a fordítással, mert az IRKick "elfelejti", szóval... a TV-out miatt a szuper asztali effekteket sem tudom bekapcsolni, de annyi baj legyen. A VLC-t irányítanám infrával, dehát... hiába olvasom a lirc.org-ot, iszonyat kreténül van leírva minden. Pedig semmi más nem kéne, csak egy rohadt program, ami billentyűlenyomásokat rendel hozzá a távirányító gomjaihoz. XP alatt ez tök jól megy (jó, hogy van hozzá driver), miért ilyen bonyolult Linux alatt...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha lefordítom a LIRC-et, beállítom meg minden, akkor megjelenik IRKick alatt. De rávenni, hogy irányítson is valamit, az már nem megy. Amarok modul van benne, próbáltam, de semmi, pedig érzékeli a jelet, ez látszik az ikonján. S ha újraindítom a gépet, akkor vége, kezdhetem elölről a fordítással, mert az IRKick "elfelejti", szóval... a TV-out miatt a szuper asztali effekteket sem tudom bekapcsolni, de annyi baj legyen. A VLC-t irányítanám infrával, dehát... hiába olvasom a lirc.org-ot, iszonyat kreténül van leírva minden. Pedig semmi más nem kéne, csak egy rohadt program, ami billentyűlenyomásokat rendel hozzá a távirányító gomjaihoz. XP alatt ez tök jól megy (jó, hogy van hozzá driver), miért ilyen bonyolult Linux alatt...