Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
üzenetére
Én pont a hónapban váltottam ssd-re. Úgy hogy tudok pár tanácsot adni. Sajnos azt kell mondanom, ha őskövület akkor gondolom nem sata3 vagy sata2-es interface van a rendszerben ami baj, mert ezekkel lehet kihasználni az ssd-k előnyét. (Meg persze a megnövekedett adatkommunikációt is le kell tudnia reagálni a CPU-nak és ha az gyenge akkor...)
Tehát sajnos eltudom képzelni, hogy nem éreznél változást. Másrészről nem szabad 32gb ssd-t venni mer egy 64-es sokkal gyorsabb és nem sokkal drágább. Arról nem is beszélek, hogy ha van pénze valakinek akkor 128-ast vegyen és arra menjen minden softver is az opr mellé akár game is. Na az már téleg nagyon érezhető változás és ha kell csupán adatokra ott van egy winyo de csupán adatokra. Na ez lenne a lényege egy ssd-nek. De, hogy lényeges sebesség ugrás legyen ahhoz kell min sata2 illetve dualmagos cpu + valamilyen jobb chipkészlet.
Sajnálom, hogy rossz hírt hoztam de ez az igasság.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest