- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
törölt tag
szerintem azért nem feltétlenül okos dolog így ráfogni teljesen látatlanban a problémára, hogy a kernek energiagazdálkodása. lehet, hogy az, de lehet akármi más is, ezt egy módon lehet kideríteni.
egyébként pedig ott a kernel csomagolók ftp-je, tessék feltenni a 3.3.x vagy 3.4.x kernelt, abban már javítva van.
"sudo dpkg -i fájlnév.deb", aztán ki lehet próbálni. -
Fooler89
őstag
"Túláramot ad, ez okozza."
Hidd el nekem ilyen nem létezik.
Legalábbis amit te állítasz, de úgy olvastam, hogy te már ezt ezerszer felhoztad és ezerszer beszéltek veled, hogy állj le. De ha nem, akkor légyszíves linkeld nekem azt a cikket ahol ezt írták. Lefordítom neked ha gondolod, de fejezd be a flém keltést!Nowhereman: fejtsd ki nekem, hogy hol fagy meg neked az ubuntu.
Annyi marhaságot összehordtok...
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest