Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
dcsabesz
üzenetére
Na szóval egy kissé kimaradtam, mivel csak napközben vagyok errefelé. Az, hogy idétlenül fossa magából a logot, nálam azt jelentette, hogy valamilyen driver-hiba miatt azt érzékelte, hogy másodpercenként 20-30 alkalommal kicserélem az akksit a netbookban. Emiatt a kernel ontotta magából a státuszok eseményeit, és ezeket láttad az udevadm monitor kimenetén. Ez a kis alkalmazás egyébként annyit csinál, hogy az udev alrendszeren átfolyó eseményeket monitorozza, és írja ki az aktuális cselekményt. Amikor ez a kimenet egy vadul futó listát ad, akkor ott állati nagy gáz van.
A netbook-kal kapcsolatban amúgy nekem is az volt a megoldás, hogy downgrade 10.04-re, ott ritkábban jönnek az események, 2-3 másodpercenként, vagy akku ki - táp be, nincsen őrület, illetve a 12.04-es daily esetében szintén ritkábban jönnek ezek az események.
Egyébként ha már idáig eljutottál, megtehetnéd azt a szívességet, hogy vagy kommentelsz ide egy rövid leírás keretében, vagy csak kattintasz az affects me linkre. Kicsit nagyobb prioritást kap a dolog, ha többen jelentkeznek, és hamarabb javíthatják, bár ez mondom inkább kernel probléma.
Aktív témák
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest