Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Ugygondoltam, ugyám!

Szebbnek tartom... A kérdés az, hogy ha Opensuse alatt nem akart compiz effekteket, gyakorlatilag "nem volt" videókarim, akkor Ubuntu alatt is ez lenne-e? Vagy csak hamar feladtam... amikor az ajánlott javítást próbáltam, az OpenSuse összeomlott
Lehet olyan, hogy loginnál Gnome vagy Unity shell legyen?
Köszönöm
Valaki billentyűzet gondokkal küzd? (nem olvastam vissza, sry)
Gamer billentyűzetnél normál módra kell kapcsolni linux alatt, ez Gigabyte-nál shift+alt+ctrl+N a gamer mód shift+alt+ctrl+G de ez az alap beállítás. Manualból kifelejtették (amúgy is mindenhez adnak valami "titkos" kódot a gigáék, ez ősi tajvani szokás lehet....
) -
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
ez nem igaz, teljesen jól megy a gnome3 natty alatt is, csak néhány rendszerkomponenssel voltak gondok (nem ott jelenik meg ikon, vagy nem jelenik meg egyátalán, stb). nincs baj a felülettel.
egyébként akkor már érdemesebb feltenni az oneiric alphát, azt használom már lassan egy hete, és teljesen jó, meglepően stabil (natty bétához képest).
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Le Mans Ultimate
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- További aktív témák...
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)