Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb #32954 üzenetére
Én is remélem, hogy lesz előrelépés gyártói oldalról, gáz, hogy a legtöbben nem hajlandók nyitni a Linux felé, mert nem éri meg nekik ezzel foglalkoztatni embereket.
(Ki tudja, talán ennek hatására megindul a fejlődés.Amúgy ezen a Red Flag Linuxon olyat röhögtem (kínomban), főleg a vörös zászlót lengető pingvinen...
)
Pl. az Epson nyomtatódriverem is elég ratyi, persze Linuxhoz az sem hivatalos forrásból készült.
Érdekes módon viszont sok drivert alapból felismer, nincs külön drivertelepítési mizéria, mint vindóznál, erre példa a Bluetooth-os adapterem, meg a TP-Link WN821N USB-s wireless adapterem, amihez egyáltalán nem kellett szórakoznom külső driverekkel, ndiswrapperrel, stb.
Mondjuk esetemben ez az első, hogy egyáltalán nem sikerült semmilyen módszerrel életet lehelni a wireless cuccba, számomra egyelőre érthetetlen módon (nem tudom, milyen drivert pakoltak fel, akik a gépre előtelepített Ubuntut felrakták [amit aztán az upgrade-del sikerült elcseszerinteni]).Mindenesetre tényleg köszi, hogy segítettél.
Aktív témák
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Wise (ex-TransferWise)
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest