- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A KWin teljesítményével sok a probléma, a legtöbb gépen használhatatlan úgy ahogy van. A Compizt fellehet helyette tenni, az már teljesen jó, viszont kevésbé kompatibilis és szép. A legjobb tehát ha kikapcsolja az ember az effekteket, de úgy én sem szeretem használni a rendszert.
Az OpenSUSE-vel bizonyára nincs semmi gond, annak idején én is nézegettem, de hát mégsem egy Ubuntu. Az Ubuntu és származékai használatával számos előnyök és plusz dolgok járnak, érdemesebb lehet tehát szerintem ennél maradni.
Mióta berakták az Ambiance témát, azt használom, nekem nagyon bejött. Igaz, hogy a címsort keskenyebbre veszem, mert számomra túlságosan is vastag egyébként. A panelek rondák, alapból hely pazarlóak és bugosak, az AWN-n lőttem be helyette. Egy kis Screenlet még, aztán kész is, nekem igazán nincs szükségem a hatalmas nagy csicsára, mint másoknak.
Ha nem állítottad még be teljesen a rendszert, nem telepítettél már fel minden csomagot, akkor természetesen jobb ötlet egy tiszta telepítés, igen. Nyugodtan telepíthetsz 64 bites rendszert is, nincs vele igazán több probléma mint a 32-essel.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Konteó topic
- Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs