- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Amikor bejön a bootválasztó akkor úgy ahogy mondtom USB-FDD így jelennek meg..
Lehet, hogy nincs köze de azóta nem tudom újrarakni az OS-t. "Maximum egy CMOS resetet csinálj, de magába a ROM-ba nem írhatott." ezt írd le pls pontosabban. "Ez az állításod ugyan 100%-osan igaz lehet, hogy "nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt", mert az valóban képtelenség." ezt úgy értettem, hogy Ubuntu van fent Os ként és helyére egy win7-et akarok. DE MIÉRT NEM TUDOM FEL TENNI A WIN7-ET?? MIÉRT NEM BOOTOLBE?? ezt kédezem de még nem tudtatok mondani olyat ami miatt menne
.(#29934) sh4d0w
Nem kapok semmilyen hiba üzenetet. Amikor kéne Bootolnia akkor szimplán megy tovább és betöltődik a Linux... De miért? miért nem bootol?
Erre kellene a megoldás, Köszi.
Martin
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Háztartási gépek
- Napelem
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.