- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
Kendek #28886 üzenetére
Na végülis először a gparted-del a laptopon megcsináltam a pendrive-on a javítást.
Aztán a szervert pendrive-ról indítva megcsináltam ugyanígy az 500GB-os hdd-t is.
Tettem grafikus felületet a pendrive-ra telepített server-re is, meg gparted-et és a "Round to cylinders" bepipálásával szépen átméretezte a partíciót úgy, hogy cilinderhatáron végződjön.
Viszont az adatokba is belekarmolhatott valamiért, mert nem indul el a hdd-ről. A /home partícióját látja hibásnak..Helyre tudom még hozni, vagy újratelepítés??
Ami még érdekes: A laptopon asztali 10.04 van és ott meg partíció átfedést ír a cfdisk..
De ez nem is érdekel..
Aktív témák
Hirdetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest