- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Nah, egy jó időbe tellett a TrueCryptes konvertálás, de sikeresen megcsinálta. Nagy nehezen rájöttem arra is, hogy a létrehozott ext2_saved könyvtárban levő képet kitudom törölni simán, de magát a könyvtárat csak az alábbi paranccsal (mivel ez egy subvolume):
btrfs subvolume delete /media/truecrypt3/ext2_saved
Azért érdekes volt, hogy átnevezni meg simán tudtam.
A tömörítéses bigyulára én is kíváncsi vagyok, fel is csatoltam compress opcióval a cuccot. Mondjuk nem vok benne biztos, hogy ennyi elég, bár nem reklamált miatta, pedig ha hibás dolgot írok be, akkor nem csatolódik. Mindenesetre annyit látok, hogy míg ugyanaz a könyvtár méretileg ext4-ben 246,3 MB, addig btrfs-ben 245,9 csak.
Sebességteszteket majd megpróbálok csinálni, mindenesetre nem kell arra számítani, hogy gyorsabb az ext4-nél, legalábbis egyelőre biztosan nem. Inkább a funkcionalitása teszi napjaink egyik legkorszerűbb fájlrendszerévé a btrfs-t.(#28246) body007: ilyen nálam is néha előfordul, de nyomok egy Ctrl+Alt+(fél mm)egeret, aztán egyből jó lesz.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS notebook topic
- Gitáros topic
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Delta Force (2024)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest