- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
ja, sajátot a 2.4 vége óta nem forgatok, nm éri meg nekem.
most leszedtem a pulseaudio-t, alsával tiszta a hang, csak a mikrofon hangerejét nem tudom a mixerrel állítani. vagy legalábbis eddig nem jöttem rá, hogy hogyan kell

a másik, nem lényegi, de kicsit zavaró dolog, hogy egyes menükből eltűntek a kis ikonok a menüpontok elől. nem mindenhonnan, de pl. a skype-ban voltak, most nincsenek. a firefoxban csak az előzményekben és a könyvjelzőknél van, de az nem ugyan az a stílus.
-
ArGab
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Frekvenciák? Nálam szépen látni, hogy visszavette őket (mondjuk önmagában a 40->20dB ventihang már elég jó jelzés
). Az nem tiszta, hogy feszültségszabályozás megy-e jelenleg. Egérrel nálam is volt ilyen gond.Mindenesetre alakul a dolog végre. Ha ezt megoldanák, Win7 mehetne is le a gépről. Talán a 10.10-re összeáll végre a dolog, mert fglrx-szel nagyon nem vagyok kibékülve.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Az nem tiszta, hogy feszültségszabályozás megy-e jelenleg. Egérrel nálam is volt ilyen gond.