Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ntomka
üzenetére
Nekem a 9.10-nél volt hasonló gondom, hogy hiába dugtam be a fülest a notiba, a külső hangszórók szóltak mellette. (Így észrevétlenül szereztem a kollegáknak egy rockos délutánt.
) Na, de a lényeg, hogy ez már a 10.04-ben javítva lett és teljesen jó. (Főleg,hogy a Rhythmbox-ban megtaláltam a netes rádiókat...nagyon fain classic rock-os is van, nem is bírom kikapcsolni.
)Viszont az újraindítás még mindig nem jó. A 9.10-nél sem működött, itt sem. Ez legyen a legkisebb baj.
-
válasz
ntomka
üzenetére
Új és frissebb meghajtókat tartalmaz, ezen belül is engem a Radeon frissítések izgatnak. De sok mindent el is dobtak a 2.6.32-höz képest. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy ez egy fejlesztői stádiumban levő kernel, csöppet sem mondható stabilnak. De hát bátornak kell lenni, nem nyámnyila nyuszinak.

Engem egyébként most az bosszant, de igazán, hogy az új, 2.3-as Audaciousnak rettentő sz@r lett a hangja, ez már-már hallgathatatlan. Valamit találnom kell helyette...
Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Na, de a lényeg, hogy ez már a 10.04-ben javítva lett és teljesen jó. (Főleg,hogy a Rhythmbox-ban megtaláltam a netes rádiókat...nagyon fain classic rock-os is van, nem is bírom kikapcsolni.
)