Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
- 

upszilon őstag válasz  #40553216

üzenetére #40553216

üzenetére"akkor átfogalmazom" A fogalmazásoddal nem volt semmi gond. Elméletben egyet is értenék veled. A gyakorlat viszont mást mutatott. Körbejártam eléggé a dolgot. nem ment másképpen, csak root módban indítva. A másik, hogy én most először próbáltam ki teljes mélységében a VB-t. Nem volt rá ennyi időm eddig egyfolytában. Most, ünnepek alatt eljutottam valameddig. Sajnos nem addig, hogy tisztán a VB alatt működtessem az XP-t. Így két gépet kell egész nap bekapcsolva tartanom. Jó lenne ezt egyszer kiváltani. Megjegyzem, nem az USB miatt van ez, hanem az overlay hiánya miatt. Gondolom a notim X450-es videokártyája még túl friss. Még nem csinálták meg hozzá. Szóval az idő talán megoldja... 
- 

FixY67 senior tag válasz  #40553216

üzenetére #40553216

üzenetéreNeked nem szokott olyat csinálni, hogy mondjuk egy VBoxManage list vms csontrafagy? 
 Mondjuk nem tudom, mennyire jellemző az említett parancs használata. Én nem találtam olyan alkatrészt, ami automatikusan leállítaná az épp futó vm-eket, ezért írtam egy scriptet, ami úgy indít, hogy list vms... (ebből szedi ki, hogy kiket kell leállítani), beraktam a shutdown-kor automatikusan lefutó scriptek közé, ettől kezdve persze a linux shutdown megakad és nem tudja leállítani a rendszert. 
Aktív témák
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő