- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Kendek #23809 üzenetére
nem kéne még blacklistelni a jelenleg betöltött modulokat? mert így szerintem először a nem jól működő rt modulokat tölti be, és nem az ndiswrappert. mondjuk ez csak tipp.
(#23784) eziskamu
mivel a home/dokumentumok könyvtárad be van linkelve a wine alatt a c:\users....dokumentumok\ helyre, ezért, teoretiusan, egy wine-ban futó rosszindulatú kód legyalulhatja a könyvtárat -
Rollee
aktív tag
válasz
Kendek #23809 üzenetére
Mindent megint ugy csinaltam ahogy irtad, de valtozatlanul nem akar feleledni az usb-s wifi-m.
Amikor felraktam a progikat es kivalasztottam az "inf"-t kiirta hogy mar telepitve van.
De sehol nem talalom. Letoltottem egy masik halozatkezelot(gnome) de nem tudtam telepiteni. Ez nyilvan nekem tul magas.
Tegnap egyszer mar elertem hogy latott (olvashatatlan) halozatokat(nem tudom hogyan), de ma mar semmit sem lat.
Kezd elfogyni a turelmem, lehet hogy az en hibam de itt sokkal bonyolultabb minden.
Miert nem lehet a gyartotol kapott Linuxos programot egyszeruen telepiteni????
Miert kell mindenfele segedprogramokat osszevadaszni,telepiteni hogy mukodjon?
Persze ha sikerul egyatalan.
Mar csak egy dobasa van nalam, hogy megvarom a szomszedot es radugom a netre.
Ha akkor sem javul a helyzet akkor legyalulom es megy fel a jo oreg EGTSZERU win!!!Koszonom hogy megprobaltal segiteni!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest